Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Van Roosmalen Volvo investeert in Personal Service en sluit vestiging Waalwijk

Bij VPS, Volvo Personal Service, werken technici in teams aan uw auto. Hiermee wordt de tijd waarin onderhoud wordt uitgevoerd drastisch verkort en verloopt de communicatie naar u als klant beter. U hebt namelijk direct contact met de monteur die aan uw auto werkt.

Van Roosmalen is flink aan het investeren. Bestaande vestigingen worden gemoderniseerd en er wordt nieuw gebouwd. In het kader hiervan is de keuze gemaakt om de vestiging in Waalwijk per 31 maart te sluiten. “We hebben zowel in Tilburg als in Den Bosch flink ge´nvesteerd in Volvo Personal Service en dat is heel succesvol. In 80 procent van de gevallen wordt de onderhoudsbeurt binnen een uur uitgevoerd, door een team van twee of drie monteurs. Ondertussen hebben we verschillende wachtruimtes waarin de klant even kan zitten en werken.” aldus Jan van Roosmalen.


Als aanvulling op VPS heeft Van Roosmalen op alle vestigingen servicewagens ingezet die zijn uitgerust met apparatuur om gestrande Volvo rijders verder te helpen. Het voltallige team uit Waalwijk zal vanaf 31 maart voor u klaarstaan in Tilburg. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Den Bosch. Op zaterdag 13 april organiseert Van Roosmalen een welkomstdag in Tilburg en Den Bosch voor klanten uit Waalwijk, die hiervoor per brief zijn uitgenodigd.