• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst
Profiteer van onze aanbiedingen

Zomeraccessoires voor uw Volvo

Profiteer van onze aanbiedingen

Of u nu houdt van lange autoritten, fietsavonturen of kamperen in de natuur, ons uitgebreide aanbod accessoires passen bij het seizoen.

Beleef de lente. Ontdek al onze aanbiedingen

Fietsdragers met 15% korting

Geniet weer van heerlijke uitjes en zorg ervoor dat je de fietsen meeneemt op de trekhaak. Profiteer van onze speciale deal: ontvang nu 15% korting op alle Volvo fietsdragers voor op de trekhaak. Bijvoorbeeld, een opklapbare fietsdrager voor twee (elektrische) fietsen is nu beschikbaar voor slechts € 595. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2024.

Heeft u nog geen trekhaak? Met onze semi-elektrisch inklapbare trekhaak koppelt u in een handomdraai uw caravan, paardentrailer, boot of fietsdrager aan uw auto. De trekhaak is na gebruik weer eenvoudig onder de auto in te klappen.

Neem contact op
1x1 fietsdrager klein

Fietsdrager op het dak

Als u er de voorkeur aan geeft om één of twee fietsen op het dak van uw Volvo te vervoeren, bieden wij een aluminium fietsendrager aan. Maak nu gebruik van 15% korting op deze drager en beleef een plezierige rit. Nu verkrijgbaar voor slechts € 127,50.

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2024.

Neem contact op
Volvo fietsendrager op dak image with text 2

Verhogingskussen met rugleuning

Bij Volvo staat kindveiligheid altijd voorop. Onze aanpak is gebaseerd op onderzoek naar veiligheid in de praktijk, en we begrijpen als geen ander wat u en uw kind nodig hebben. Profiteer nu van 20% korting op ons verhogingskussen met rugleuning, verkrijgbaar vanaf € 200 zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2024

Neem contact op
Csm klein kinderzitje db754bcfd3

Hondenhek

Ook uw honden kunnen veilig meereizen in uw Volvo. Ons hondenrek, speciaal ontworpen voor de bagageruimte, past perfect en biedt zowel bescherming als ruimteverdeling. Hiermee kunt u één of twee honden veilig vervoeren. Dit pakket is nu verkrijgbaar met 10% korting en is geschikt voor diverse V- en XC-modellen. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2024.

Neem contact op
Volvo hondenrek image with text 4

Cadeautip Onder het kwaliteitslabel Volvo Lifestyle bieden wij u artikelen aan voor onderweg. Nu met 20% korting.

Kleur- en activiteitenboek
Kleur- en activiteitenboek

Voor jonge reizigers is er nu een kleur- en activiteitenboek van Volvo beschikbaar om de rit zo plezierig mogelijk te maken. Want uiteindelijk draait het om plezier voor iedereen.

Nu van € 11 voor € 8,80

Waterfles
Waterfles

Deze waterfles bestaat voor 98% uit suikerriet en met een dop van natuurkurk is deze fles zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Leverbaar in de kleuren Fjord Blue en Sand. Inhoud: 650 ml.

Nu van € 17 voor €13,60

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.