• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Schadeherstel. Volgens de strengste normen.

Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen banner

Schade aan uw Volvo? Dat is vervelend. Vakkundig herstel is dan een vereiste, geheel afgestemd op uw eigen Volvo-model. U wilt tenslotte snel weer met vertrouwen en veilig rijden in uw eigen Volvo. Dat kan! U komt gewoon naar uw vertrouwde Volvo Van Roosmalen vestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf de totale schadeafwikkeling strak volgens de Volvo normen regelt. Dat is een hele geruststelling.

Direct contact opnemen

Gespecialiseerd in Volvo’s

Volvo opgeleide schadespecialisten kennen uw Volvo specificaties tot in elk detail. Zo kunnen zij snel de schade vaststellen en repareren. Bij het verschijnen van nieuwe modellen krijgen de schade monteurs extra training van Volvo, want wat een veilige Volvo is moet dat ook blijven.

Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen content 1

Vier jaar Volvo garantie op schadeherstel

Wij werken uitsluitend met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstel-werkzaamheden.

Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen content 2

Volvo Autoschadeherstel - Altijd in de buurt

Volvo Van Roosmalen bestrijkt een groot verzorgingsgebied en bedient de markt voor autoschadeherstel vanuit meerdere vestigingen in Noord Brabant. Zo is er altijd een Volvo vestiging bij u in de buurt waar u in geval van schade contact op kunt nemen met uw servicemanager. De rest regelen wij voor u!

Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen content 3

Alleen gespecialiseerde Volvo monteurs

Volvo’s zelf en ook de eisen aan schadeherstel worden steeds complexer. Dat komt onder meer door vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen die grotendeels aan het oog zijn onttrokken. Zoals bijvoorbeeld airbags, SIPS, City Safety en WHIPS. Heeft u schade aan uw Volvo? Vertrouw het schadeherstel dan alleen toe aan onze gespecialiseerde monteurs die zorgen voor Volvo erkend schadeherstel.

Contact opnemen
Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen content 4
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.