• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Levenslange garantie op onderdelen en reparaties

Volvo levenslange garantie op reparaties van roosmalen banner

Nooit meer twee keer betalen voor dezelfde reparatie. Van Roosmalen biedt samen met Volvo iets unieks in de autobranche: levenslange garantie op onderdelen en reparaties. Dat is pas zorgeloos Volvo rijden.

Naar de werkplaats planner

We zijn zeker van onze kwaliteit

Gaat er een onderdeel stuk buiten de reguliere slijtagedelen en laat u dat bij ons vervangen? Dan geven wij u na vervanging levenslange garantie op dat onderdeel*. Wij vervangen dus kosteloos het onderdeel als dat opnieuw stuk gaat.

Volvo levenslange garantie op reparaties van roosmalen content 1

De grote 'kleine lettertjes'

Volvo is het eerste en enige automerk ter wereld met levenslange garantie op onderdelenvervanging. Deze garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal en montage. Daarmee wordt voorkomen dat u bij de vervanging van een Volvo-onderdeel tweemaal voor dezelfde reparatie betaalt. Uw garantie is persoonlijk en geldt zolang u de Volvo onafgebroken in bezit heeft, ongeacht de kilometerstand. Wéér een reden om bij onderhoud en reparatie altijd te kiezen voor Van Roosmalen. Uitgezonderd van deze garantie zijn accessoires en onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik. Zoals banden, remmen, filters, distributieriem, verlichting, accu's, etc. De garantie is niet overdraagbaar. Geldt voor reparaties en onderdelen met een rekeningdatum van 1 juni 2020 en later. Voor vragen staan wij u graag te woord.

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.