• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Over Ons. Dé Volvo dealer van Noord-Brabant.

Over ons van roosmalen volvo banner

Volvo dealer Van Roosmalen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begon als een fietsenhandel, is nu de grootste Volvo dealer groep van Nederland, met vestigingen verspreid over Noord-Brabant. U kunt bij Van Roosmalen terecht voor nieuwe Volvo’s van topkwaliteit maar ook voor Volvo occasions, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service.

Meer over ons? Bekijk ook de volgende onderwerpen:
Historie | Missie | Vestigingen | Nieuws | Vacatures | Acties

Een stukje geschiedenis

Het bedrijf bestaat al sinds het begin van de twintigste eeuw. Toen was Van Roosmalen nog een fietsenhandel in Loon op Zand, dat gerund werd door de grootvader van de huidige eigenaar Jan van Roosmalen. Later werd de fietsenhandel overgenomen door de vader van Jan van Roosmalen; Harry van Roosmalen. Sinds die tijd hebben er veel veranderingen plaats gevonden. Zo werd Van Roosmalen later dealer van de nu niet meer bestaande automerken Glas en Goggo. In 1967 wordt Van Roosmalen uiteindelijk officieel Volvo dealer.

Van Roosmalen Tilburg, Volvo dealer sinds 1987

In 1987 opent Jan van Roosmalen een Volvo dealer bedrijf in Tilburg en neemt daarna in 1992 ook de Volvo vestiging van zijn vader over. Dit is het begin van een snelle groei van Volvo dealer Van Roosmalen. Daarna wordt namelijk ook de Volvo dealer in Den Bosch en in Schijndel overgenomen. De vestiging in Loon op Zand verhuist in 2007 naar Waalwijk.

Samengaan met Volvo De Beemd

In 2008 wordt er nog een grote stap gemaakt wanneer Volvo De Beemd met haar zeven vestigingen overgenomen wordt. Voor Van Roosmalen betekent de overname een perfecte aanvulling op de bestaande organisatie. De bedrijven sluiten namelijk niet alleen geografisch prima aan, De Beemd is daarnaast ook een écht familiebedrijf en heeft als Volvo dealer een zeer goede naam opgebouwd in Brabant. Om de organisatie te optimaliseren is in 2009 de vestiging Schijndel bij Den Bosch geïntegreerd en de vestiging Valkenswaard bij Eersel geïntegreerd. Naast de bestaande vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk bestond de Van Roosmalen Groep tot 2019 ook uit het Inspiration Center in Best, de vestiging Helmond en Hapert en de servicepunten in Eindhoven en Veldhoven.

Klaar voor de toekomst

In 2019 werd het tijd voor een fysieke vernieuwingsslag. Vestigingen werden verbouwd of er werd zelfs volledig nieuwbouw in gebruik genomen. Tijdens deze verbouwingen werden de nieuwe showroom- en werkplaatsconcepten VRE en VPS in gebruik genomen, waarbij Van Roosmalen helemaal klaar werd gemaakt voor de toekomst en ontwikkelingen rondom elektrificatie. In april 2019 is de vestiging te Waalwijk geïntegreerd in de vestiging Tilburg en op 2 november 2020 is een prachtige nieuwe vestiging geopend in Veldhoven, waar de voormalige showroom in Best en werkplaatsen in Veldhoven en Eindhoven zijn samengevoegd. Op 1 januari 2022 is hier ook Van Roosmalen Hapert bij aangesloten.

Alles voor uw Volvo onder één dak

Bij Van Roosmalen staan uw wensen en behoeften centraal. Graag bieden wij u daarom graag een persoonlijk pakket met betrekking tot uw mobiliteitsbehoeften. Wij zien u graag terug bij één van onze vestigingen.

Over ons van roosmalen volvo content 1
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.