• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Haal- en Brengservice voor uw Volvo.

Volvo haal en brengservice van roosmalen banner

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd tijd heeft om uw auto te brengen en op te halen. Daarom nemen wij dit graag voor u uit handen. Met de haal- en breng service halen wij uw Volvo op een afgesproken tijdstip en plaats op en brengen de auto dezelfde dag terug. Naar elke gewenste locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk. Tijdelijk van € 29,95 voor € 19,95.

Werkplaatsafspraak plannen

De service die rekening houdt met uw agenda

Niet langer 's ochtends de auto brengen en 's middags ophalen. Met onze haal- en brengservice maakt auto onderhoud geen inbreuk op uw agenda. Wij halen de auto 's ochtends bij u op en brengen hem dezelfde dag weer bij u terug.

Van roosmalen volvo komt bij u thuis haal breng service 1

Gemakkelijk online geregeld

Als u gebruikt wilt maken van onze haal- en brengservice kunt u dat gemakkelijk in onze online werkplaats planner aangeven. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van de haal- en breng afspraak.

Van roosmalen volvo komt bij u thuis haal breng service 2

Combineer met vervangend vervoer

Indien u wenst laten wij een vervangende auto bij u achter. Zodoende bent u mobiel terwijl uw auto bij ons in onderhoud is. U kunt deze optie selecteren in onze werkplaats planner. Deze dienst brengt extra kosten met zich mee.

Van roosmalen volvo komt bij u thuis haal breng service 3
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.