• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Service. Thuiskomen bij Van Roosmalen.

Csm volvo van roosmalen service en advies onderhoud werkplaats 2

Bij Van Roosmalen staat service hoog in het vaandel. Of u nu een auto koopt of in onderhoud hebt, wij staan voor u klaar. Daarbij zorgen we voor duidelijkheid vooraf over de prijs, repareren we snel en goed én gebruiken we altijd originele Volvo onderdelen. Voor een kleine reparatie kunt u bovendien zo even binnen rijden.

"Uw veiligheid is mijn passie"

Meer dan 40 jaar geleden volgde Jan Ligtenberg het voorbeeld van zijn vader en begon hij bij Van Roosmalen. In die 40 jaar is veel veranderd, maar veel ook niet. “De klant staat centraal en moet zich bij ons kunnen thuisvoelen. Dat was 40 jaar geleden zo, en dat is nu nog steeds zo. Daarbij komt dat je bij Volvo-rijders iets bijzonders merkt. Het zijn veelal liefhebbers die passie voor hun auto hebben. Dat maakt mijn werk zo leuk. Het voelt alsof we één grote club zijn.”

"Regelmatig word ik bijgeschoold"

Autotechniek wordt steeds complexer, maar dat is voor Jan geen probleem. “Regelmatig word ik door Van Roosmalen en Volvo Nederland bijgeschoold over de laatste technieken en werkwijzen. Door de snelle ontwikkelingen is geen dag hetzelfde en is het voor mij altijd de uitdaging om de klant zo goed mogelijk te helpen”

Ruim eenderde van onze monteurs werkt al langer dan 15 jaar bij Van Roosmalen. We zijn trots dat we dat kunnen zeggen. Onze monteurs zijn immers de brandstof van het bedrijf. 

Monteur sinds 1979 bij van roosmalen
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.