• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Assistance. Bij pech snel weer onderweg.

Volvo assistance van roosmalen pechhulp banner

Uw Volvo staat voor ongekend en vertrouwd rijplezier, in welke omstandigheden dan ook. Het jaarlijkse onderhoud bij Van Roosmalen draagt daar aan bij. Maar voor het geval er toch een keer iets aan de hand is, dan is Volvo er voor u. 

Bij onderhoud inbegrepen

Met uw Volvo Card profiteert u van Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, die wij uitvoeren in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Bij pech onderweg kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, een beroep doen op Volvo Assistance. Ook in uw eigen woonplaats. De Volvo Assistance pech-hulp is beschikbaar voor elke Volvo bij jaarlijks onderhoud bij Van Roosmalen. Heeft u een nieuw afgeleverde Volvo, dan krijgt u de eerste 3 jaar gratis Volvo Assistance. Brengt u ook daarna uw Volvo één keer per jaar voor onderhoud, dan wordt uw Volvo Assistance gewoon weer verlengd, ongeacht de leeftijd van uw auto. Bij de ANWB kost dit pakket ruim 160 euro per jaar, bij Van Roosmalen is het standaard inbegrepen. Dan kom je thuis.

Volvo assistance van roosmalen pechhulp content 1

Een stukje extra zekerheid?

Heeft u reeds Volvo Assistance? Het Premium Pakket biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 55 voor 12 maanden. Met het Premium Pakket Volvo Assistance kunt u onder meer maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto, waarmee u per dag 100 kilometer vrij mee mag rijden. Dit geldt niet alleen bij pech onderweg, maar ook bij diefstal van uw Volvo of bij een ongeval. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. 

Volvo assistance van roosmalen pechhulp content 2
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.