• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

ProTech lakbescherming voor uw Volvo

Protech lakbescherming volvo van roosmalen banner

De beste bescherming van de lak van uw Volvo. Bij de ontwikkeling van elke Volvo staat duurzaamheid en veiligheid voorop. Die duurzaamheid is voor ons ook belangrijk als het gaat om lakbescherming. U wilt tenslotte dat uw Volvo lak jaren meegaat en dat uw auto er lang als nieuw uit kan blijven zien - zelfs wanneer u een gebruikte Volvo koopt.

Contact opnemen

Optimale bescherming van de lak

Door natuurlijke vervuiling en de invloeden van weer en milieu kan de lak van een auto al snel het fraaie, glanzende uiterlijk verliezen. Denk bijvoorbeeld aan insecten, vogeluitwerpselen, hars van bomen en andere vervuiling. Om de catastrofale gevolgen hiervan voor de lak tegen te gaan, zorgt Volvo voor de beste kwaliteit lakbescherming. De gekozen lakbescherming is van ProTech. Met unieke beschermende eigenschappen en een speciale manier van opbrengen, wordt de lak buitengewoon glad en kan vuil zich veel minder snel gaan hechten.

Protech lakbescherming volvo van roosmalen content 1

Hoe ProTech lakbescherming lak langer laat leven

Bieden wax, siliconenpoetsmiddelen en andere lakbeschermers slechts tijdelijk bescherming aan de laklaag, omdat ze nauwelijks in het lakoppervlak doordringen: ProTech beschermt de lak voor jaren achtereen. Bij een ProTech behandeling wordt namelijk, met behulp van een speciale politoermachine, een ProTech laag opgebracht, waarvan de moleculen gelijkmatig diep in de lakporiën doordringen. Daardoor is een met ProTech behandelde Volvo beter beschermd. Bovendien krijgt uw Volvo een mooiere en diepere glans.

Protech lakbescherming volvo van roosmalen content 2
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.