• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Onderhoud. Uw Volvo in topconditie bij Van Roosmalen.

Volvo van roosmalen service onderhoudsbeurt reparaties 2

Om uw Volvo in topconditie te houden verdient hij goede verzorging en een regelmatige onderhoudsbeurt. Als Volvo-dealer kunnen wij als geen ander uw Volvo in topconditie houden. U profiteert van hoge kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en originele Volvo onderdelen. Bovendien geniet u van veel voordelen als u uw auto bij ons in onderhoud brengt. Uw Volvo is bij ons in goede handen, en dat is voordeliger dan u denkt. Graag vertellen wij u meer over de voordelen van Volvo onderhoud bij Van Roosmalen. Welkom thuis!

Onderhoudsbeurt plannen

Waarom Volvo onderhoud bij Van Roosmalen?

✓ Altijd originele Volvo onderdelen

✓ Altijd originele Volvo onderdelen

Als Volvo dealer worden bij onze onderhoudsbeurten alleen originele Volvo onderdelen gebruikt die altijd perfect passen. Bovendien voldoen deze onderdelen aan de hoogste Volvo specificaties en kwaliteitseisen op het gebied van levensduur en veiligheid, en worden ze gemonteerd door onze technisch specialisten.

✓ Levenslange garantie*

✓ Levenslange garantie*

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Gaat er een onderdeel stuk buiten de reguliere slijtagedelen en laat u dat bij ons vervangen? Dan geven wij u na vervanging levenslange garantie op dat onderdeel*. Wij vervangen dus kosteloos het onderdeel als dat opnieuw stuk gaat. Bekijk onderstaand de voorwaarden.

✓ Gratis pechhulp

✓ Gratis pechhulp

Bij iedere onderhoudsbeurt krijgt u bij Van Roosmalen een jaar lang Volvo Assistance pechhulp. Met Volvo Assistance wordt u 24 uur per dag geholpen bij pech in Europa, dus ook in uw eigen woonplaats. Volvo Assistance wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale.

✓ Klaar terwijl u wacht

✓ Klaar terwijl u wacht

Wij maken gebruik van het Volvo Personal Service concept. Hiermee zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel te doen, omdat er altijd minimaal twee Personal Service Technicians tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren en kunt u wachten tot uw auto klaar is. Ook regelt uw monteur voortaan alles met u: van het maken van een afspraak tot aan de factuur. Zodoende heeft u één aanspreekpunt die u inhoudelijk en transparant te woord kan staan.

✓ Service 2.0 software updates

✓ Service 2.0 software updates

Volvo werkt continu aan de verbetering van haar producten en diensten. Ook nadat de auto’s uit de fabriek zijn gekomen. Om die reden wordt, in overleg met u, bij iedere onderhoudsbeurt gekeken of er verbeterde software beschikbaar is voor uw auto. Hierbij moet u denken aan software van het computernetwerk in uw auto, het motormanagement, alle veiligheidssystemen maar ook bijvoorbeeld van het klimaatsysteem. Indien deze software beschikbaar is wordt deze kosteloos gedownload in uw auto. Zo rijdt u altijd een auto die up-to-date is!

✓ Volvo Card privileges

✓ Volvo Card privileges

Als u jaarlijks onderhoud bij ons laat uitvoeren krijgen u van ons een Volvo Card. Dit is een persoonlijke pas waarmee u kunt profiteren van extra aantrekkelijke aanbiedingen. Zo hebben we maandelijks onze accessoire en lifestyle aanbieding.

Volvo jaarbeurt. Een voordelige keuze.

De jaarbeurt omvat onder andere grondige algehele controle, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen en verlichting- en remmencontrole. Bovendien ontvangt u een jaar lang Volvo Assistance pechhulp. Is uw Volvo ouder dan 6 jaar? Dan kunt u al voor €335 een jaarbeurt laten uitvoeren. 

Onderhoudsbeurt plannen

Voorwaarden levenslange garantie

Volvo is het eerste en enige automerk ter wereld met levenslange garantie op onderdelenvervanging. Deze garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal en montage. Daarmee wordt voorkomen dat u bij de vervanging van een Volvo-onderdeel tweemaal voor dezelfde reparatie betaalt. Uw garantie is persoonlijk en geldt zolang u de Volvo onafgebroken in bezit heeft, ongeacht de kilometerstand. Wéér een reden om bij onderhoud en reparatie altijd te kiezen voor Van Roosmalen. Uitgezonderd van deze garantie zijn accessoires en onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik. Zoals banden, remmen, filters, distributieriem, verlichting, accu's, etc. De garantie is niet overdraagbaar. Geldt voor reparaties en onderdelen met een rekeningdatum van 1 juni 2020 en later. Voor vragen staan wij u graag te woord.

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.