• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Operational Lease

Volvo operational lease van roosmalen main banner

Met Volvo Operational Lease maakt u gebruik van het complete pakket diensten van Van Roosmalen. Alle kosten zijn (desgewenst) verwerkt in één helder maandbedrag, waarbij wij zorgen voor onderhoud, banden, vervangende auto, autoverzekering, Volvo Assistance en houderschapsbelasting. Uw Volvo is bij ons in goede handen én u weet precies waar u financieel aan toe bent.

De auto komt niet op uw balans te staan, zodat uw eigen financiële middelen beschikbaar blijven voor de bedrijfsuitvoering. Van Roosmalen blijft economisch en juridisch eigenaar van de auto. Wij blijven als dé Volvo specialist van Noord Brabant uw vaste aanspreekpunt en dat is wel zo vertrouwd.

Informatie aanvragen

Flexibele mogelijkheden

Wij kunnen uw Volvo Operational Lease net zo inrichten zoals u het graag wilt. Daarvoor heeft u de keuze uit de volgende flexibele mogelijkheden:

Short Term Lease

De oplossing als u tijdelijke uitbreiding van uw Volvo wagenpark nodig heeft. Bijvoorbeeld tijdens de proeftijd van nieuwe medewerkers. Ook ideaal voor promotionele en/of ad hoc bedrijfsactiviteiten.

Small Fleet Lease

Voor startende ondernemers is dit een flexibele oplossing. U hoeft niet voor een bankgarantie of borgstelling te zorgen. U stort een aanbetaling, waardoor u maandelijks minder betaalt voor uw Volvo.

Eigen Investering Lease

Als u over voldoende financiële middelen beschikt, en ook wilt genieten van de voordelen van Volvo lease. U doet een investering naar keuze. Zo vermindert u het te financieren bedrag en dus het leasetarief.

Occasion Lease

U leaset een Volvo Selekt die nog minimaal 1 jaar in lease genomen kan worden.

Privé Lease

Dit is de ideale oplossing als u privérijder bent en toch wilt profiteren van de voordelen van Volvo Car Lease. Privé Lease is het Volvo Investering Plan (VIP) / Financial Lease en het Volvo Service Plan in één.

Modellen bekijken

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.