• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Card. Geniet van de Privileges.

Volvo card van roosmalen banner

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij zijn trots op het feit dat u Volvo rijdt. En natuurlijk ook dat u er voor kiest om het onderhoud door ons te laten verrichten. Dit waarderen wij enorm, daarom bieden wij u graag de Volvo Card aan waarmee u recht heeft op de privileges van het Volvo Card programma.

Inloggen met uw Volvo Card

De privileges

Als Volvo Card houder heeft u een aantal interessante privileges. De belangrijkste hiervan is Volvo Assistance, onze 24/7 pechhulp in Europa. Dit privilige, t.w.v. ruim 160 euro, krijgt u van ons bij regelmatig onderhoud. Daarnaast profiteert u van acties, kortingen en uitnodigingen voor evenementen van zowel Volvo als organisaties waarmee Volvo samenwerkt. Bekijk deze acties op de Volvo Card website.

Volvo Card acties
Volvo card van roosmalen content 1

Wanneer heeft u recht op een Volvo Card?

U heeft recht op een Volvo Card als u berijder of bezitter bent van een Volvo die jonger is dan 4 jaar. Is uw Volvo ouder? Dan heeft u recht op een Volvo Card als het jaarlijkse onderhoud bij een officiële Volvo dealer plaatsvindt. Wilt u extra dekking hebben dan is het mogelijk om een Volvo Card premiumpakket te nemen. Dit pakket kan worden aangevraagd voor alle Volvo’s. U ontvangt dan een 2e Card. De looptijd van het Premiumpakket hoeft niet gelijk te zijn van de Volvo Card, maar als de Volvo Card niet meer geldig is, is ook het Premiumpakket niet meer geldig. Het Premiumpakket dient elk jaar opnieuw te worden aangevraagd. De kosten voor het Premiumpakket zijn 60 euro per jaar.

Volvo card van roosmalen content 2
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.