• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Schadeherstel in Helmond

Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen banner

Het kan helaas een keer voorkomen dat u schade krijgt aan uw Volvo. Dan wilt u er zeker van zijn dat u vakkundig geholpen wordt en dat uw Volvo snel weer ‘als nieuw’ wordt. Bij Van Roosmalen in Helmond zorgen we daarvoor. Als u contact opneemt met uw service manager in Helmond en uw Volvo naar onze werkplaats brengt, zorgen wij voor de rest. Om u zo snel mogelijk weer prettig in uw Volvo te laten rijden.

Contact opnemen

Ontzorgen bij schade

Omdat wij snappen dat schade aan uw auto altijd een vervelende ervaring is, zorgen we er persoonlijk voor dat de afhandeling u niet nog meer zorgen oplevert. Als u uw auto komt inleveren voor schadeherstel, zorgt uw eigen service manager in Helmond voor het papierwerk en de verdere afhandeling van het schadeherstel. Dat is wel zo vertrouwd!

Bij schade uw Volvo in veilige handen

In geval van een kleine schade kan het zijn dat onze eigen monteurs het schadeherstel in kunnen plannen. In alle andere gevallen maken wij gebruik van Volvo erkende schadebedrijven die gespecialiseerd zijn in Volvo’s. Wat de keus ook wordt, wij regelen zelf dat het gewoon goed en snel wordt uitgevoerd. U hoeft dus niet zelf uw auto naar het schadeherstelbedrijf te brengen of daar weer op te halen. Dat regelen wij graag voor u. Service van de zaak!

Schade aanmelden in Helmond

Onze werkplaats vindt u aan Lagedijk 4a in Helmond. Om een afspraak te maken, kunt u bellen met 0492-544765.

Schadeherstel Helmond? Bij Van Roosmalen Helmond staat service hoog in het vaandel. Het adres in Helmond voor het beste schadeherstel!

Volvo reparatie schadeherstel van roosmalen content 4
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.