• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Laadoplossing voor uw Volvo.

Laadpaal laadoplossing cube van roosmalen volvo header

Cube is dé laadoplossing van Nederlandse bodem

Ervaar het ultieme gemak van thuisladen met de Cube laadpaal. Deze laadoplossing maakt elektrisch rijden toegankelijk en zorgeloos, met laadmogelijkheden tot 22 kWh via een 3-faseaansluiting. Geschikt voor alle merken elektrische auto's, en volledig personaliseerbaar in kleur om perfect bij uw stijl te passen. Ook automatisch verrekenen en load balancing zijn mogelijk met Cube.

Razendsnel laden mét load balancing

Razendsnel laden mét load balancing

De laadsystemen van Cube Smart kunenn laden met 22 kWh. Daarnaast wordt de beschikbare stroom optimaal verdeeld dankzij automatische load balancing. 

Werkt met alle elektrische auto's

Werkt met alle elektrische auto's

De laadpunten van Cube werken met elektrische auto's van alle merken. Daardoor kunnen ook familie of vrienden bij jou laden.

Ook voor zakelijke laadpassen

Ook voor zakelijke laadpassen

Dankzij een geïntegreerde RFID chip kun je je Cube ook gebruiken met een zakelijke laadpas. Ook automatisch verrekenen van de geladen kWh's is mogelijk.

De Cube laadpaal voor uw Volvo

Kies uit de Cube Basic, Cube Basic+, of Cube Smart, afhankelijk van uw behoeften. Voor automatische verrekening van zakelijke laadkosten en optimale stroomverdeling via load balancing, is de Cube Smart ideaal, met een laadcapaciteit tot 22 kWh.

De Cube Basic is een kostenefficiënte keuze die betrouwbaar laadt tot 6,4 kWh, zonder load balancing en verrekenmogelijkheden.

Voor automatische load balancing zonder verrekening, is de Cube Basic+ perfect, met een laadvermogen tot 11 kWh. Upgraden naar een Cube Smart is altijd mogelijk. Alle Cubes zijn compatibel met alle elektrische voertuigen.

Volvo laadpaal cube charging content 1

Installatie in vertrouwde handen

Meestal hoeft de meterkast niet uitgebreid te worden. Een 1-faseaansluiting heeft minder capaciteit, maar de Cube verdeelt de stroom goed. Voor maximale laadsnelheid is een 3-faseaansluiting nodig, waarbij de 1-fase wordt vervangen om krachtstroom te leveren. Heeft u vragen? Wij leggen alles uit en adviseren wat het beste is voor u.

Van Roosmalen en Cube gebruiken gespecialiseerde installateurs voor een veilige en duurzame montage van uw laadpunt. Kies de installatieoptie die bij u past, inclusief een zelf- of Cube-geleide schouwing. Voor bedrijven bieden we teams met expertise in grootschalige installaties.

Volvo laadpaal cube charging content 2

Kies uw Cube

Cube Basic
Cube Basic

✓ Laden met max. 6,4 kW
✓ Werkt met alle elektrische auto's
✓ Afgestemd op lokale laadcapaciteit
✓ DC Aardlekbeveiliger type B

Cube Basic+
Cube Basic+

✓ Laden met max. 11 kW
✓ Werkt met alle elektrische auto's
✓ Afgestemd op lokale laadcapaciteit
✓ Load balancing

Cube Smart
Cube Smart

✓ Laden met max. 22 kW
✓ Werkt met alle elektrische auto's
✓ Load balancing
✓ Automatisch verrekenen mogelijk

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.