• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo reparaties. Goed gefixt.

Volvo van roosmalen service onderhoudsbeurt reparaties

Heeft uw Volvo een reparatie nodig? Het is dan wel zo fijn om te weten dat uw auto goed gerepareerd wordt. Als Volvo-dealer kunnen wij als geen ander uw Volvo in topconditie houden. U profiteert van hoge kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en originele Volvo onderdelen. Bovendien geniet u van veel voordelen als u uw auto bij laat repareren.

Reparatie inplannen

✓ Altijd originele Volvo onderdelen

Als Volvo dealer worden bij onze reparaties alleen originele Volvo onderdelen gebruikt die altijd perfect passen. Bovendien voldoen deze onderdelen aan de hoogste Volvo specificaties en kwaliteitseisen op het gebied van levensduur en veiligheid, en worden ze gemonteerd door onze technisch specialisten die beschikken over de juiste diagnoseapparatuur.

Volvo van roosmalen onderhoud en reparaties onderdelen 3

✓ Levenslange garantie op onderdelen en reparaties*

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Gaat er een onderdeel stuk buiten de reguliere slijtagedelen en laat u dat bij ons vervangen? Dan geven wij u na vervanging levenslange garantie op dat onderdeel*. Wij vervangen dus kosteloos het onderdeel als dat opnieuw stuk gaat. Bekijk de voorwaarden.

Volvo van roosmalen levenslange garantie 2

✓ Klaar terwijl u wacht

In onze vestigingen maken wij gebruik van het Volvo Personal Service concept. Hiermee zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel te doen, omdat er altijd minimaal twee Personal Service Technicians tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren en kunt u wachten tot uw auto klaar is. Ook regelt uw monteur voortaan alles met u: van het maken van een afspraak tot aan de factuur. Zodoende heeft u één aanspreekpunt die u inhoudelijk en transparant te woord kan staan. 

Volvo van roosmalen volvo personal service vps

*Voorwaarden levenslange garantie op onderdelen en reparaties

Volvo is het eerste en enige automerk ter wereld met levenslange garantie op onderdelenvervanging. Deze garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal en montage. Daarmee wordt voorkomen dat u bij de vervanging van een Volvo-onderdeel tweemaal voor dezelfde reparatie betaalt. Uw garantie is persoonlijk en geldt zolang u de Volvo onafgebroken in bezit heeft, ongeacht de kilometerstand. Wéér een reden om bij onderhoud en reparatie altijd te kiezen voor Van Roosmalen. Uitgezonderd van deze garantie zijn accessoires en onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik. Zoals banden, remmen, filters, distributieriem, verlichting, accu's, etc. De garantie is niet overdraagbaar. Geldt voor reparaties en onderdelen met een rekeningdatum van 1 juni 2020 en later. Voor vragen staan wij u graag te woord.

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.