• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Personal Service. Maximale transparantie.

Volvo personal service bij van roosmalen banner

Volvo Personal Service (VPS) is een nieuwe werkwijze van onze werkplaats. Met VPS zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel uit te voeren omdat er altijd minimaal twee Personal Service Technicians (PST) tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren. Dat betekent dat u kunt wachten tot uw auto klaar is en hoeft u geen kosten te maken voor vervangend vervoer. Om het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken hebben we een fijne ‘huiskamer’ en een aantal werkplekken gecreëerd. In de huiskamer kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontspannen en in een van de werkplekken kunt u ongestoord werken. Uiteraard zorgen wij voor razendsnel internet.

Pitstop bij Van Roosmalen

Niet langer ‘s ochtends uw auto brengen en ’s middags weer ophalen. Bij ons maakt u een snelle pitstop. Dankzij het optimaal inzetten van onze Personal Service Technician teams en hun gereedschap maken wij uw auto in no-time weer voor u klaar. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of gebruikmaken van één van de werkplekken. Dit alles terwijl u door de glazen wand van de werkplaats perfect zicht houdt op uw auto.

Volvo personal service bij van roosmalen content 1

Persoonlijke aandacht

Een van de belangrijkste pijlers van Volvo Personal Service is persoonlijke aandacht. U krijgt daarom een eigen Personal Service Technician met wie u alles afstemt, van het maken van een afspraak tot aan de factuur. Zodoende heeft u één aanspreekpunt die u inhoudelijk en transparant te woord kan staan. Een écht gevoel van thuiskomen dus.

Volvo personal service bij van roosmalen content 2
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.