• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo APK-keuring met de kwaliteit van dé Volvo-garage

APK voor Volvo van roosmalen main banner

Zoals u weet, moet ook uw Volvo gekeurd worden volgens de wettelijke Algemene Periodieke Keuring. Voor deze APK keuring kunt u terecht bij Van Roosmalen. De all-in prijs die u betaalt voor de APK is slechts € 49,00 incl. btw, inclusief roetmeting/viergasmeting en de afmelding bij het RDW. Combineert u APK met een onderhoudsbeurt? Dan kost de APK u slechts € 25,00.

APK afspraak plannen

Volvo APK all-in

Bij Van Roosmalen is de APK keuring altijd all-in. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. Om transparant te zijn wordt u indien er eventuele noodzakelijke reparaties zijn, van tevoren op de hoogte gebracht van de kosten. Zo beslist u zelf over eventuele extra kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vanaf 1 januari 2024 wordt tijdens de APK-keuring van auto's (vanaf bouwjaar 2021) het brandstof- en elektriciteitsverbruik uitgelezen, in lijn met de nieuwe EU-regelgeving. Deze stap zorgt voor meer transparantie over het werkelijke verbruik van voertuigen. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit doorgeven bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Dan zullen wij deze gegevens niet uitlezen.

Van roosmalen volvo apk content 2

APKlaar terwijl u wacht

Uw Volvo laten keuren en tegelijkertijd ontspannen in onze huiskamer wachten? Of nog even ongestoord wat werk afmaken in één van de klantkantoortjes? Dat kan! In onze vestigingen in Tilburg, Den Bosch en Veldhoven hebben we een speciale huiskamer en enkele werkplekken ingericht. Dus neem plaats, we zijn zó klaar!

Afspraak maken
Van roosmalen volvo apk content 1
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.