• Officieel Volvo dealer sinds 1967
 • Een écht familiebedrijf
 • Maatschappelijk betrokken
 • Erkend duurzaam
 • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Financieren bij Van Roosmalen

Volvo financieren financial lease huurkoop investeringsplan van roosmalen header

Alles onder één dak regelen heeft grote voordelen. Wij zorgen er bij Van Roosmalen persoonlijk voor dat uw auto altijd in orde is. En dat geldt ook voor de achterliggende financiering. Als Volvo dealer kunnen wij u extra laten profiteren van de financiële stabiliteit en expertise van de grote Volvo organisatie. Dat maakt het hele Volvo rijden op papier overzichtelijk en in de praktijk bijzonder prettig.

Informatie aanvragen

Volvo Huurkoop

 

Als u uw Volvo wilt financieren, dan wilt u precies weten waar u aan toe bent. Zowel nu als tijdens de volledige looptijd van uw financiering. Met huurkoop kunt u precies de Volvo rijden die bij uw budget past en kiest u voor zekerheid. Huurkoop is een vorm van gespreide betaling waarbij u het bedrag dat u nodig heeft voor de aanschaf van uw Volvo leent en in vaste termijnen terugbetaalt.

Vast maandbedrag

U betaalt gedurende de hele looptijd terug tegen hetzelfde, vooraf bepaalde, maandbedrag én rentepercentage (= effectieve rente op jaarbasis). De looptijd bepaalt u in principe zelf. En daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossingen. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op uw bestedingspatroon. Vervroegd aflossen kan ook, weliswaar in een aantal gevallen wel tegen een vergoeding.

Voordeel van huurkoop auto

 • U weet precies waar u aan toe bent
 • Gedurende de hele looptijd betaalt u een vaste rente
 • U kunt het maandbedrag afstemmen op uw budget
 • U kunt vervroegd aflossen 
Volvo financieren financial lease huurkoop investeringsplan van roosmalen content 1

Volvo Investeringsplan

Het Volvo Investeringsplan is een uitgekiende financieringsvorm waarmee u op elk moment exact weet waar u aan toe bent. U kunt desgewenst elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden door de kerngezonde financiële opzet die aan het Volvo Investeringsplan ten grondslag ligt. Kortom, maximale zekerheid en toch betaalbaar.

Het Volvo Investeringsplan is een financiering met lage maandlasten. Het maandbedrag kunnen we laag houden door een slottermijn in de financiering te verwerken. Deze slottermijn is gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Uw Volvo is over een paar jaar immers nog veel waard. Doordat u deze slottermijn tijdens de looptijd niet aflost zijn uw maandlasten lager. Banken bieden deze mogelijkheid niet aan. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden door een aanbetaling of door de inruil van uw huidige auto. En dat is goed nieuws!

Volvo financieren financial lease huurkoop investeringsplan van roosmalen content 2

Twee opties na de looptijd

Aan het einde van de looptijd van uw VIP-contract heeft u twee mogelijkheden. U kunt in uw Volvo blijven rijden en betaalt dan de slottermijn (die u ook bij ons kunt door-financieren). U kunt er ook voor kiezen om uw Volvo bij de Van Roosmalen om te ruilen voor een nieuwe(re). Met de inruilwaarde van uw huidige auto betaalt u de slottermijn en het resterende deel investeert u in uw volgende Volvo. Dat maakt VIP zo aantrekkelijk.
Voordelen van het Volvo Investeringsplan. U weet precies waar u aan toe bent, u profiteert van lagere maandlasten en de rente blijft vast gedurende de looptijd.

Financial Lease

Met een Financial Lease contract komt de auto op de balans van de onderneming te staan én houdt u bedrijfskapitaal beschikbaar voor andere investeringen. De maandtermijn, de looptijd en de eventuele slottermijn worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Kristalhelder, geen verrassingen.

Volvo lease op de balans

Bij deze Volvo lease vorm financiert Volvo Car Finance het hele of gedeeltelijke aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo. Exclusief btw, die neemt u als aanbetaling mee. Dit betekent dat uw bedrijfskapitaal dus beschikbaar blijft voor andere investeringen. Omdat u intussen wel economisch eigenaar van de Volvo bent, wordt de Volvo op uw balans geactiveerd.

Volvo financieren financial lease huurkoop investeringsplan van roosmalen content 3

Leasevormen met of zonder slottermijn

U kunt profiteren van lage maandlasten door de slotwaarde die Volvo u biedt. U lost dan alleen het verschil af tussen het gefinancierde bedrag en de slotwaarde. Na afloop van het Volvo Financial Lease contract kunt u het verschil tussen de slotwaarde en de inruilwaarde gebruiken voor de financiering van uw volgende Volvo. Met het resultaat kunnen wij u opnieuw een zeer aantrekkelijke financieringsovereenkomst bieden. U kunt er ook voor kiezen om de auto helemaal af te betalen, door uw slottermijn desgewenst € 1 te laten bedragen. Uw maandlasten zijn dan wat hoger, maar de auto is na afloop 100% uw eigendom. Alle vrijheid en flexibiliteit dus.

Voordelen van Volvo Financial Lease

 • Volvo op de bedrijfsbalans
 • Geen beroep op uw bedrijfskapitaal
 • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar
 • Keuze voor met of zonder slottermijn 
Volvo financieren financial lease huurkoop investeringsplan van roosmalen content 4
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.