• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Private Lease. Zorgeloos rijden.

Volvo private lease s60 van roosmalen

De Volvo van uw dromen rijden voor een vast bedrag per maand, zonder eenmalige investering. Met Volvo Private Lease geniet u van een gloednieuwe Volvo tegen een vast bedrag per maand. Het enige wat u zelf nog moet doen is tanken, want daarbuiten is alles inbegrepen: All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie en pechhulp. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld. 

Informatie aanvragen

Private Lease bij Van Roosmalen

Wanneer u kiest voor Volvo Private Lease bij ons bent u zeker van eerlijke en transparante voorwaarden. Ons Private Lease product is namelijk aangesloten bij het onafhankelijke Keurmerk Private Lease. De voordelen daarvan sommen wij graag voor u op:

✓ Eerlijke voorwaarden
✓ Compleet product
✓ Bescherming tegen te hoge financiële lasten
✓ 14 dagen bedenktijd
✓ Zekerheid bij klachten

Volvo private lease van roosmalen al1

Keurmerk Private Lease bij Van Roosmalen

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.

Vijf zekerheden keurmerk private lease

Hoe werkt Volvo Private Lease?

Met Volvo Private Lease geniet u van een gloednieuwe Volvo tegen een vast bedrag per maand. Behalve de brandstof zit alles in deze prijs inbegrepen:
- All Risk verzekering
- Wegenbelasting
- Onderhoud en reparatie
- Pechhulp

Een leasecontract is standaard voor 48 maanden. Kortom, een contract voor langere tijd, waar u vooraf goed over nadenkt. Zo probeert u bijvoorbeeld een goede inschatting van het aantal kilometers te maken. Rijdt u meer dan 10.000 kilometer per jaar? Of wilt u liever een kortere looptijd? Ook dat is mogelijk. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. 

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.