• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een ├ęcht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties

Volvo vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie van roosmalen banner

Als Volvo rijder bent u gewend aan groot rijplezier. In het geval van onderhoud of reparatie van uw Volvo wilt u dit rijplezier natuurlijk eigenlijk niet missen. Daarom is een belangrijk onderdeel van onze persoonlijke Van Roosmalen service het aanbieden van vervangend vervoer. In sommige gevallen is dat zelfs gratis.

Naar de werkplaats planner

Bij Van Roosmalen zorgen onze monteurs uiteraard voor een uitstekende service en onderhoud van uw Volvo. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u tijdens het onderhoud kunt blijven rijden zoals u gewend bent. Daarom krijgt u van ons indien gewenst vervangend vervoer. De kosten hiervoor kunt u bij het inplannen van uw onderhoudsbeurt opvragen. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij tegen een geringe vergoeding uw Volvo bij u thuis of op het werk komen ophalen en dezelfde dag weer terugbrengen.

Heeft u een Volvo Card met Volvo Assistance dan heeft u gedurende 72 uur recht op gratis vervangend vervoer als wij in geval van pech onderweg een mechanisch probleem (bij u thuis of onderweg) niet meteen kunnen repareren.

Volvo vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie van roosmalen content 1
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.