• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Nieuwe namen voor bekende gezichten. Maak kennis met de EX40 en EC40.

EDM Foto3 EX40 EC40

Twee van onze volledig elektrische Volvo's heten voortaan anders.

Maak kennis met de EX40, onze vertrouwd veelzijdige SUV (voorheen XC40). En met de EC40, onze volledig elektrische crossover (voorheen C40). Alle volledig elektrische Volvo's herken je nu aan de 'E' in de naam, net als de EX30 en EX90. 

Volvo is druk bezig met de transformatie om in 2030 een volledig elektrische automerk te zijn. Daarom is het een logische stap dat de modelnamen worden gestroomlijnd. De nieuwe en gestroomlijnde standaard voor modelnamen maakt het voor bestaande en nieuwe klanten die op zoek zijn naar een nieuwe Volvo nog gemakkelijker om te begrijpen welke modellen volledig elektrisch zijn en welke (plug-in) hybride. De naam XC40 blijft voor de modellen met verbrandingsmotor gehandhaafd.

SKW 121 EX40 Cropped

Vertrouwd veelzijdig en aantrekkelijk

De update omvat ook de verwijdering van de Recharge-badge van de plug-in hybride modellen, die nu worden aangeduid met T6 of T8 om de verschillende uitgangsvermogens te duiden.

De Volvo EX40, EC40 en XC40 zijn net zo vertrouwd veelzijdig en aantrekkelijk als altijd, met ingebouwde Google-diensten en slimme opbergmogelijkheden in het interieur en, in het geval van het elektrische duo, een elektrische actieradius tot 583 kilometer voor de EC40 en tot 576 kilometer voor de EX40*.

* Range volgens de realistische WLTP-rijcyclus onder gecontroleerde omstandigheden voor een nieuwe auto. De reële actieradius kan variëren.

SKW 266 EC40 Cropped

Black Edition

Daarnaast introduceert Volvo een speciale Black Edition voor de EX40, EC40 en XC40-modellen, na het succes van de vorig jaar gelanceerde XC60 Black Edition. De Black Edition-modellen worden geleverd met Onyx Black lak, hoogglans zwarte badging, 20” 5-spaaks velgen in hoogglans zwart en de keuze tussen een Microtech of textiel Charcoal interieur.

 

Black edition
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.