• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Goed nieuws. De maximale range van de C40 en XC40 is sterk toegenomen!

Maximale range verhoogt C40 en XC40 kopieren

Zeer goed nieuws want door een aantal technische wijzigingen is de maximale range van de Volvo C40 en XC40 nogmaals sterk toegenomen. We kunnen stellen dat de techneuten van Volvo niet stil zitten want een aantal maanden terug deed Volvo dit ook al. De XC40 kent nu een maximale range van 572 km en voor de Volvo C40 is dit zelfs 581 km! 

Beide modellen staan hiermee nog sterker in de markt. De upgrade naar Extended Range is nu nog aantrekkelijker. Voor €2.000 krijgt u ruim 100 km extra range en snellere oplaadmogelijkheden. 

"Elektrische wagens staan voor toekomstgerichte mobiliteit. Om die rol te vervullen moeten ze beschikken over minstens evenveel mogelijkheden als traditionele wagens. We blijven daarom sterk inzetten op een beter rijbereik en hogere laadsnelheden." - Javier Varela, plaatsvervangend CEO van Volvo

Meer rijbereik en sneller op de weg

De twee populaire, volledig elektrische recharge SUV's kregen beide meer rijbereik, kunnen sneller laden, hebben nieuwe aandrijflijnen en enkele primeurs. Volvo werkt verder aan de elektrische ambities met deze unieke update. Het bereik (vastgesteld volgens de officiele WLTP) en laadsnelheid werden verbeterd ten opzichte van het vorige modeljaar.

Het laadvermogen van de elektrische XC40 Single Motor en C40 Single Motor gaat omhoog van 130 kW naar 135 kW. Het laadvermogen van de Twin Motor-versies neemt ook toe met 5 kW en ligt voortaan op 205 kW. Daarnaast neemt het energieverbruik per 100 kilometer af en kunnen de auto's sneller laden. 

Ik wil graag proefrijden
C40 x xc40 recharge

Nieuwe configuratie

De Recharge Twin-wagens maken gebruik van een nieuwe configuratie, in combinatie met batterij van 82 kWh. Die vergroot het rijbereik van de XC40 Recharge Twin met 62 km tot een totaal van 500 km, een toename van 14%. Voor de C40 Recharge Twin is dat een verbetering van 55 km tot 506 km (12%) op één laadbeurt. 

Op deze manier zorgt Volvo voor een flinke boost in uw rijplezier en comfort, met een optie voor iedereen. Boek vandaag nog een proefrit en ervaar zelf de vernieuwingen. 

Proefrit plannen
Xc40 all electric 2030
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.