• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

De volledig elektrische Volvo EX90 verfijnt dagelijks leven

Volvo EX90 Van Roosmalen nieuws onthulling header

De nieuwe Volvo EX90 is meer dan alleen een auto. Het model dat aan de wereld is gepresenteerd in het centrum van Stockholm, is niet alleen de meest geavanceerde Volvo ooit waarmee de gebruiker het maximale haalt uit de voordelen van volledig elektrisch rijden. Hij biedt ook toegang tot een breder ecosysteem van diensten en functies die het leven gemakkelijker en aangenamer maken.

Het dagelijks leven met de EX90 wordt verder ondersteund met de slimme Volvo Cars smartphone-app, het mobiele platform dat een breed scala aan diensten en functies met betrekking tot de volledig elektrische familie-SUV bundelt.

De Volvo Cars-app is bijvoorbeeld handig bij het zoeken naar een openbaar laadstation, het betalen van een laadsessie, het beheren van een slimme laadsessie thuis, het plannen van een over-the-air software-update of voor het simpelweg betreden van de auto via keyless entry.

In het nieuwe, volledig elektrische vlaggenschip van Volvo bieden twee heldere schermen eenvoudig toegang tot alle functies en geven ze duidelijke informatie die is afgestemd op de situatie. Eersteklas infotainment en connectiviteit zorgen voor een naadloze verbinding tussen de auto en de woning van de gebruiker. De Volvo EX90 wordt geleverd met een uitgebreide reeks aan ingebouwde Google-apps en -diensten, waaronder de mogelijkheid om de auto op afstand te bedienen, bijvoorbeeld vanuit het comfort van thuis.

“De Volvo EX90 is onze visie van een grote familie-SUV in het elektrische tijdperk”, zegt CEO Jim Rowan. “Volledig elektrisch en software-gedefinieerd laat de auto zien waar toekomstige Volvo-modellen voor staan ​​op het gebied van veiligheid, technologie, duurzaamheid, design en het creëren van een persoonlijkere ervaring voor iedere klant.”

Meer over de EX90

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.