CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo-rijder Joop Kuijpers aan het woord

Op een mooie zonnige dag zijn we in gesprek met Joop Kuijpers, vennoot bij Wesselman Accountants|Adviseurs in Helmond. Hij is een trouwe en tevreden klant van de Van Roosmalen Groep vestiging in Helmond. Vooral vanwege de prettige service maar ook omdat hij graag lokale bedrijven promoot. Onlangs verruilde hij zijn XC90 voor een nieuwe Volvo V70 omdat hij eens iets anders wilde dan een SUV maar wel evenveel binnenruimte wilde.

16 september 2015

Hectische baan

Kuijpers komt van origine uit Helmond, studeerde in Tilburg en is sinds 1993 werkzaam als belastingadviseur bij Wesselman. In 2003 is Kuijpers er vennoot geworden. “Mijn taken zijn het managen, meebesturen van de organisatie, contacten met de fiscus onderhouden en ook het beheren van een klantenportefeuille met veel direct klantcontact. Ook ben ik actief in verscheidene sociale netwerken om mijn contacten te onderhouden.”

Wesselman is een groeiend kantoor met honderd werknemers en twee locaties waar MKB en MKB+ klanten terecht kunnen voor jaarrekeningen, fiscale adviezen, juridische adviezen, loonadministratie, pensioenadvisering en andere daarmee samenhangende dienstverlening. Zowel nationaal als internationaal. “Omdat het kantoor lid is van een internationaal netwerk komen vrij veel ad hoc klussen binnen van bijvoorbeeld Duitse bedrijven die een Nederlands bedrijf willen kopen en daarvoor een ‘due diligence onderzoek’ nodig hebben. Uitdagende klussen, omdat je nooit goed weet wat je aantreft en omdat er hoge tijdsdruk op ligt.”
Premium merk om mee voor de dag te komen

Volgens Kuijpers wordt Volvo in de adviesbranche als een aantrekkelijke auto gezien. “Volvo heeft geen patserig imago, want patserige auto’s worden in de dienstverlening door cliŽnten vaak met te hoge tarieven geassocieerd . Het imago draait om degelijkheid en design en is daarom heel representatief als zakenauto. Een premium merk waar ik mee voor de dag kan komen. Daarnaast is het ook een familieauto waar je goed mee op vakantie kunt gaan. Ik heb gekozen voor de D4 uitvoering omdat die mijn caravan zonder problemen de berg op krijgt. Hij bevalt uitstekend.”

Blij met ‘Van Roosmalen’ in de buurt

Voor Kuijpers is het belangrijk dat hij terecht kan bij een garage in de buurt. “Als je faciliteiten in je omgeving wilt hebben, is het belangrijk dat je daar aankopen doet. Een bakker om de hoek, maar ook een autobedrijf. Voor mij is dat Van Roosmalen Helmond die ik al heel lang ken. Ik word al jaren uitermate vriendelijk, servicegericht, netjes en correct geholpen. Ik verwacht dan ook dat ik mijn Volvo’s in de toekomst bij Van Roosmalen zal blijven afnemen.”