CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Klant aan het woord: Vissers Advocatuur, Johan Vissers

“Bij hetgeen wij in de markt willen betekenen qua visie, hoort een Volvo”

Onze medewerkers die werkzaam zijn voor onze 3 kantoren rijden uitsluitend in Volvo. Volvo biedt namelijk hetzelfde vertrouwen, veiligheid, goede uitstraling, kwaliteit en loyaliteit die wij als Vissers Advocatuur bieden aan onze cliŽnten. 


Juni 2016

Directeur en grootaandeelhouder van Vissers Advocatuur, Mr Johan Vissers is een Volvo liefhebber in hart en nieren. Zodra we met hem in gesprek raken over zijn bedrijf, zijn achtergrond en zijn visie omtrent het wagenpark wordt heel snel duidelijk dat Volvo dealer Van Roosmalen en Vissers Advocatuur als een heel goed huwelijk zijn. 

Vissers Advocatuur is in ruim 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend, modern en onafhankelijk advocatenkantoor voor het bedrijfsleven, met alle kennis, ervaring, houding en specialisaties die voor het bedrijfsleven van primair belang zijn.

Vissers Advocatuur voert een ondernemingspraktijk voor nationale en internationale vraagstukken. De juristen van Vissers Advocatuur zijn ondernemingsrechtadviseurs pure sang, met kennis op alle rechtsgebieden die een bedrijf raken, zoals onder meer; Arbeidsrecht, Contractrecht, Vastgoed en IE-recht. Daarbij heeft Vissers Advocatuur een bijzondere niche in Kansspel en Sportrecht. De vestigingen zijn gesitueerd in ’s-Hertogenbosch, Kerkdriel en Amstelveen, maar feitelijk werken de advocaten van Vissers Advocatuur wereldwijd. Zij gaan daarheen waar de klanten heen gaan. Daarom heeft Vissers Advocatuur diverse allianties in o.a. alle grote steden in Europa, USA, Hong Kong en CuraÁao.

Zijn eerste auto was een tweedehandse Volvo 340 DL. Heel even maakte Johan Vissers een uitstapje naar het bedrijfsleven, waar hij een Audi 80 en de eerste Audi A4 reed. Na een aantal jaren begon Johan Vissers voor zichzelf. Vol enthousiasme vertelde hij over een blauwe Volvo S70, welke hij in de showroom had zien staan. Na een aantal weken stond deze Volvo, met een briefje onder de ruitenwisser voor Johan Vissers te pronken. Johan Vissers was direct verkocht. Het gevoel voor Volvo is nooit weggegaan, het is alleen maar sterker geworden. Het hoort bij zijn visie door het merk, de organisatie maar vooral de heren van de werkplaatsreceptie bij Van Roosmalen Den Bosch, welke voor hem meesterlijk onvervangbaar zijn.

Onlangs heeft Vissers Advocatuur 3 nieuwe Volvo’s besteld welke worden ondergebracht bij Volvo Car Lease. Een Volvo V60 en 2 nieuwe Volvo S90’s. Er is gekozen voor Volvo S90 D5 Geartronic AWD Inscription uitvoering. Johan Vissers zijn S90 wordt geleverd zonder type aanduiding, “dan komt de achterkant nog beter tot zijn recht”. De auto’s zijn als ťťn van de eerste in bestelling gezet en zullen eind 2016 als een van de eerste in Nederland uitgeleverd worden.

De medewerkers welke beschikken over een auto van de zaak, rijden uitsluitend in Volvo. Volvo biedt namelijk hetzelfde vertrouwen, veiligheid, goede uitstraling, kwaliteit en loyaliteit welke wij als Vissers Advocatuur bieden aan onze cliŽnten.

Vissers kiest ook bewust voor Volvo Car Lease, dat betekent complete ontzorging en wat betreft de financiŽn, alles komt op 1 kostenplaats in de jaarrekening. Van Roosmalen biedt in combinatie met Volvo Car Lease een goede prijsstelling en er wordt keer op keer een goede service verleend. De aandacht welke door Van Roosmalen wordt gegeven, vinden Johan Vissers en zijn collega’s heel prettig. Het is niet over de top, het is een heel warm contact.

De toekomst zit ook bij Vissers Advocatuur meer en meer in de digitale wereld. Online worden veel vragen gesteld en er is veel kennisoverdracht. Deze vernieuwingen zijn goed, het mag alleen nooit ten koste gaan van de kwaliteit welke wordt geleverd. Daarbij staat de klant altijd centraal, zo ook bij Volvo.

Johan Vissers