CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).Met Volvo Personal Service zet Van Roosmalen in Den Bosch een revolutionaire stap in auto-onderhoud

Van Roosmalen Den Bosch is begonnen met de implementatie van Volvo Personal Service (VPS), een nieuwe benadering voor onderhoud aan uw Volvo. Na een grondige verbouwing van zowel de werkplaats als de showroom is het team begonnen met trainen voor de nieuwe werkwijzen en daar zijn we trots op. Met VPS zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel te doen, omdat er altijd minimaal twee Personal Service Technicians (PST) tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren. Zodoende kunt u wachten tot uw auto klaar is en hoeft u geen kosten te maken voor vervangend vervoer. Om het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij een fijne huiskamer en een aantal werkplekken. In de huiskamer kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontspannen en in een van de werkplekken kunt u ongestoord werken. Uiteraard zorgen wij voor razendsnel internet. Is uw auto klaar? Dan wordt u opgehaald door uw eigen PST-er. Deze PST-er regelt voortaan alles met u: van het maken van een afspraak tot aan de factuur. Zodoende heeft u één aanspreekpunt die u inhoudelijk en transparant te woord kan staan. Een écht gevoel van thuiskomen dus.

Bij Van Roosmalen Tilburg werd al eerder met succes het Volvo Personal Service concept ingevoerd. Daar zien we erg positieve resultaten als het gaat om de efficiëntie, snelheid en het serviceniveau waarmee we u kunnen bedienen.

Online werkplaatsafspraak plannen

Maakt u gebruik van de online werkplaats planner? Dan kunt u vanaf nu uw eigen PST-er selecteren bij het maken van een afspraak. Als u nog geen eigen PST-er heeft selecteert u 'Geen voorkeur voor monteur'.

Maak direct een werkplaatsafspraak