CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Met bijna 600.000 km op de teller naar Spanje

Het ultieme bewijs van duurzaamheid van Volvo en de waarde van onderhoud bij een Volvo specialist: Dhr. J. Hoeberichts heeft onlangs de 600.000 kilometer gepasseerd op de teller van zijn Volvo V70 D5 uit 2003. Toch schroomde hij niet om met zijn Volvo op vakantie naar Spanje te gaan, toen de teller al bijna op 600.000 km stond.

17 september 2015

De Volvo is niet kapot te krijgen

De Volvo V70 is in maart 2007 door Hoeberichts aangeschaft met 140.000 kilometer op de teller. Sindsdien heeft Hoeberichts nog 460.000 kilometer gereden. De meeste kilometers waren zakelijk, maar de auto heeft ook een mooie vakantie meegemaakt: “Afgelopen weekend zijn wij teruggereden vanuit Spanje, waar wij hebben genoten van een heerlijke vakantie. De Volvo was niet kapot te krijgen en voelde altijd prima aan.”

Onderhoud is behoud

“Het is een enorm degelijke, representatieve en tijdloze Volvo. Je krijgt niet het idee dat je in een oude auto rijdt welke aan vervanging toe is. Wanneer je de Volvo bij de dealer laat onderhouden, kan deze nog veel langer mee. Onderhoud is behoud!” aldus Hoeberichts. Sinds de aanschaf is de auto in onderhoud bij Van Roosmalen Den Bosch. “Slechts tweemaal heb ik naast het reguliere onderhoud reparaties moeten laten uitvoeren aan de auto, gezien de kilometers zeker geen slechte score.”

De service bij Van Roosmalen is uitzonderlijk

Hoeberichts is al jaren trouwe klant bij Van Roosmalen Den Bosch. “De Service is uitzonderlijk, daarom blijf ik terugkomen in Den Bosch. De manier waarop ik word aangesproken, de flexibiliteit, het meedenken, de aparte ruimte waar ik kan werken, als ik wil wachten tijdens het onderhoud van mijn Volvo,” worden door Hoeberichts genoemd als belangrijke factoren voor de tevredenheid over de service van Van Roosmalen Den Bosch. “Iedereen is vriendelijk en klantgericht,” voegt hij hier nog aan toe. 

Met bijna 600.000 km op de teller naar Spanje