CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).


Volvo jaarbeurt

Nu vanaf €299 met Volvo Assistance

Is uw Volvo zes jaar of ouder, dan hebben we goed nieuws. De Volvo Jaarbeurt voor slechts € 299. Voor u de zekerheid van Volvo-kwaliteit, veiligheid en originele onderdelen. En dan bent u ook nog eens een jaar lang kosteloos verzekerd van onze Europese wegenhulp, Volvo Assistance! De Jaarbeurt omvat o.a. grondige algehele controle, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen, verlichting- en remmencontrole. 

Het advies kan op basis van fabrieksvoorschriften zijn om extra werkzaamheden te laten uitvoeren, waardoor het bedrag hoger kan uitvallen.

Expertise van onze Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

Gratis software-update

Bij Volvo zijn we constant bezig de software van onze auto's te verbeteren. Dit betekent dat uw Volvo bij iedere onderhoudsbeurt een stukje beter wordt aangezien een gratis software-update inbegrepen is. Systemen of functies die mogelijk worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, het instrumentenpaneel en het motormanagement.

Direct afspraak maken

Waarom bij Van Roosmalen?