• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Ontdek nu onze nieuwste aanbieding 'Edition pack' voor de Volvo XC90 Ultra

VolvoXC90Ultra Edition pack dark

 Het 'Edition Pack' voor de XC90 Ultra-uitvoering, beschikbaar in zowel Bright als Dark varianten, is verkrijgbaar voor slechts €3.495. Met een consumentenvoordeel van maar liefst €3.575, biedt dit pakket een uitgebreide set premium functies voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Met een voordeel van meer dan 50% biedt het 'Edition pack' een ongeëvenaarde kans om uw Volvo XC90 te verfijnen. Naast deze aanbieding is ook het abonnementsaanbod van Care by Volvo aangescherpt, waardoor u nog meer flexibiliteit en gemak heeft. Het Care by Volvo abonnement is een flexibel abonnement waar je één vast bedrag per maand betaald, inclusief onderhoud en slechts 3 maanden opzegtermijn. 

Visual Park Assist

Onze 360° camera met flanksensoren biedt betrouwbare ondersteuning in lastige verkeerssituaties met beperkt zicht. Met vijf verschillende weergaven, inclusief een handig bovenaanzicht, waarschuwen de flanksensoren voor objecten naast de auto. U kunt ervoor kiezen om de voor- of achterkant weer te geven, met hulplijnen bij achteruitrijden voor gemakkelijker parkeren. De camera kan ook inzoomen op het gebied dicht bij de auto, handig bij het aankoppelen van een aanhangwagen, en automatisch remmen bij obstakels achter de auto.

Scherm afbeelding 2024 02 14 om 16

Extra getint glas achter

Donker getint glas in de achterruiten biedt een aanzienlijke verbetering van uw privacy. Het minimaliseert bovendien de schadelijke effecten van UV-straling en helpt de binnentemperatuur te reguleren tijdens warme, zonnige dagen.

Scherm afbeelding 2024 02 14 om 16

Bowers & Wilkins audiosysteem

Dit high-end 1.410W audiosysteem, ontwikkeld in samenwerking met Bowers & Wilkins, zorgt voor uitzonderlijk kristelheldere en realistische muziek, waar u ook zit. De 19 afzonderlijke hifi-speakers zijn naadloos geïntegreerd in de architectuur van het interieur. U wordt dan ook omringd door levensecht geluid.

Scherm afbeelding 2024 02 14 om 16

Massagefunctie voorstoelen

Deze luxueuze voorziening masseert uw rug tijdens lange reizen. De rugleuning beschikt over tien massagepunten en er is keuze uit vijf programma's, drie snelheden en drie intensiteiten. De massagefuncties kunnen eenvoudig aan de wensen van de bestuurder en voorpassagier worden aangepast.

Scherm afbeelding 2024 02 14 om 16
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.