• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

€2.950,- SEPP subsidie voor de XC40 Recharge Essential.

Volvo xc40 recharge

Volvo Cars is sinds de oprichting een merk voor mensen die geven om de wereld én degenen om hen heen. De missie van Volvo is het leven gemakkelijker, beter en veiliger maken voor iedereen. Hierin is een betere toekomst erg belangrijk. Daarom verkoopt Volvo vanaf 2030 alleen nog volledig elektrische auto's. 

De Volvo XC40 past perfect in dit plaatje en er is hard gewerkt om deze auto nog interessanter te maken voor particulieren. 

Recharge Essential

De populaire Volvo XC40 is nu ook verkrijgbaar in een Recharge Essential editie. Deze volledig elektrische auto heeft een vanaf prijs van €45.995,- (fiscale waarde €44.830,-). Standaard zeer rijk uitgerust met onder andere metallic lak, 19" velgen, Google infotainment navigatie, Park Assist camera achter. De range bedraagt maar liefst 467 km. 

Proefrit aanvragen
Volvo xc40 vierkant

€2.950,- SEPP subsidie

Deze populaire volledig elektrische Volvo XC40 komt nu voor particulieren in aanmerking voor de SEPP subsidie van €2.950,-. Het is daardoor nu extra aantrekkelijk om een overstap naar elektrisch rijden te maken. De Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) is voorlopig nog te verkrijgen. Lees hier meer of vraag de subsidie meteen aan. 

SEPP subsidie aanvragen
Xc40 full electric vierkant
Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam
Heeft u een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp.