CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Fortron

Minder onderhoudskosten en optimaal rijplezier

Onder de motorkap van uw Volvo zit de drijvende kracht achter uw rijplezier. Daarom verdient de motor ook het beste onderhoud door de Van Roosmalen Groep. Wij weten precies wat de motor nodig heeft voor maximale prestaties en een lange levensduur van de onderdelen. In onze werkplaats werken wij met diverse producten en diensten van Fortron.

Brandstofsysteemreiniger

Brandstof bevat grondstoffen die naar verloop van tijd aanslag veroorzaken in de leidingen en in brandstoftank. Door die aanslag gaat onder andere de brandstofverbruik omhoog. Fortron Brandstofsysteemreiniger reinigt de leidingen en zorgt tegelijkertijd voor smering. Het resultaat: optimaal rijplezier, lagere milieubelasting en een gunstiger brandstofverbruik.

Emissie service

Door verbranding ontstaat vervuiling in de olie en motor van uw auto. Fortron Emissie service reinigt de motor, vóórdat de olie wordt ververst. Bij het verversen van de olie voegen we gelijk een conditioner toe die zorgt voor een goede hechting aan onderdelen. Dat betekent minder slijtage en een langere levensduur. Uw auto rijdt bovendien stiller en uw comfort neemt toe! 

Gasklephuis service

Om de NOx uitstoot te beperken worden uitlaatgassen terug de motor ingevoerd. Dat is natuurlijk mooi, maar kan vervuiling veroorzaken en bijvoorbeeld haperingen, slecht starten, afslaan en minder vloeiende acceleratie. Fortron Gasklephuis service om de twee jaar ondersteunt een prettige acceleratie en voorkomt onnodige vervangingskosten.

InjectorMax service

Een praktische behandeling voor zowel benzinemotoren als dieselmotoren met vervuilde injectoren. Fortron InjectorMax is een actieve reiniging van de injectoren, inlaatkleppen en leidingen. Het gaat stotteren van de motor tegen en zorgt voor optimaal brandstofverbruik, uitstekende motorprestaties en lagere uitlaatgas-emissies.

Vactek service

Fortron Vactek service is een tweejaarlijkse grondige schoonmaakbehandeling tegen koolaanslag bij de kleppen en de verbrandingskamer. Het herstelt en stabiliseert de motor-compressie, stopt het moeilijk starten van de motor en is ook nog eens veel beter voor het milieu.

Stuurbekrachtiging flush

De olie in uw stuurbekrachtiging veroudert na verloop van tijd, waardoor de stuurbekrachtiging lawaaierig kan worden. Fortron Stuurbekrachtiging Flush is allereerst reiniging van het stuurbekrachtigingssysteem, dan toevoeging van nieuwe olie én een conditioner. Geen hoge vervangingskosten door de langere levensduur van de keerringen. U blijft prettig en veilig rijden.

Airco reinigingsservice

Genieten van schone en gezonde lucht? Zorg voor een tijdige reiniging van de airco in uw auto! Tegen schimmels en bacteriën. Met behulp van de Fortron Ozon machine nemen we vervuiling van de airco weg. Wij desinfecteren uw airco en de lucht wordt letterlijk geklaard. Zo kan de airco weer als vanouds zijn werk voor u doen. Goed voor u en uw medepassagiers!

Automaat Flush bij Van RoosmalenAutomaat Flush

Een automatische transmissie (een automaat) heeft na verloop van tijd verse olie nodig. Voorkom hoge herstelkosten door vervuiling van de automaat-olie en oliekanalen en laat de versnellingsbak tijdig spoelen. Met de Fortron Flush-machine spoelen we de automaat onder druk door en daarna wordt nieuwe olie ingebracht. Zo blijft uw automaat plezierig schakelen.

Roetfilter reiniger

Roetdeeltjes kunnen ervoor zorgen dat het roetfilter van uw dieselmotor geleidelijk verstopt raakt. Met negatieve gevolgen voor de doorstroom in het uitlaatsysteem én dus het vermogen van uw auto. Met tijdige Fortron Roetfilter reiniging worden alle deeltjes roet en andere verontreinigingen losgemaakt en verwijderd. Vervanging van het roetfilter is dan niet nodig.

Meer weten over Fortron?