CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Schadeherstel

Afwikkeling volgens de strengste Volvo normen

Schade aan uw Volvo? Dan is vakkundig herstel een vereiste, geheel afgestemd op uw eigen Volvo-model. U wilt tenslotte snel weer met vertrouwen en veilig rijden in uw eigen Volvo. Dat kan! U komt gewoon naar uw vertrouwde Volvo Van Roosmalen vestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf de totale schadeafwikkeling strak volgens de Volvo normen regelt. Dat is een hele geruststelling.


Volvo Card voordelen voor Volvo rijders. Vraag ernaar bij uw Van Roosmalen vestiging

Gespecialiseerd in Volvo’s

Volvo opgeleide schadespecialisten kennen uw Volvo specificaties tot in elk detail. Zo kunnen zij snel de schade vaststellen en repareren. Bij het verschijnen van nieuwe modellen krijgen de schade monteurs extra training van Volvo, want wat een veilige Volvo is moet dat ook blijven.

Vier jaar Volvo garantie op schadeherstel

Wij werken uitsluitend met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstel-werkzaamheden.

Autoschadeherstel - Altijd in de buurt

Volvo Van Roosmalen bestrijkt een groot verzorgingsgebied en bedient de markt voor autoschadeherstel vanuit meerdere vestigingen in Noord Brabant. Zo is er altijd een Volvo vestiging bij u in de buurt waar u in geval van schade contact op kunt nemen met uw servicemanager. De rest regelen wij voor u!

Alleen gespecialiseerde Volvo monteurs

Volvo’s zelf en ook de eisen aan schadeherstel worden steeds complexer. Dat komt onder meer door vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen die grotendeels aan het oog zijn onttrokken. Zoals bijvoorbeeld airbags, SIPS, City Safety en WHIPS. Heeft u schade aan uw Volvo? Vertrouw het schadeherstel dan alleen toe aan onze gespecialiseerde monteurs die zorgen voor Volvo erkend schadeherstel.

Volvo erkend schadeherstel

Bij Van Roosmalen staat service en vakkundigheid hoog in het vaandel. Wij zijn het adres in Noord Brabant voor het beste schadeherstel van Volvo modellen! Meldt uw schade bij één van de volgende vestigingen.