CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Van Roosmalen onderhoud en reparatie

Volvo Onderhoudsbeurt & Reparaties

Om uw Volvo in topconditie te houden verdient hij goede verzorging en een regelmatige onderhoudsbeurt. Als Volvo-dealer kunnen wij als geen ander uw Volvo in topconditie houden. U profiteert van hoge kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en originele Volvo onderdelen. Bovendien geniet u van veel voordelen als u uw auto bij ons in onderhoud brengt. Daar vertellen we u op deze pagina graag meer over. Wilt u direct een werkplaats afspraak maken? Gebruik de onderstaande knop.

Werkplaats afspraak plannen


Waarom Onderhoud & Reparaties bij Van Roosmalen Volvo?

Uw Volvo is bij ons in goede handen, en dat is voordelig dan u denkt. Graag vertellen wij u meer over de voordelen van onderhoud en reparaties bij Van Roosmalen. Welkom thuis!


Volvo Van Roosmalen originele Volvo onderdelen voor onderhoud en reparatie

✓ Altijd originele Volvo onderdelen


Als Volvo dealer worden bij onze onderhoudsbeurten alleen originele Volvo onderdelen gebruikt die altijd perfect passen. Bovendien voldoen deze onderdelen aan de hoogste Volvo specificaties en kwaliteitseisen op het gebied van levensduur en veiligheid, en worden ze gemonteerd door onze technisch specialisten.

Volvo Van Roosmalen levenslange garantie op onderdelen en reparatie

✓ Levenslange garantie op onderdelen en reparaties*


Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Gaat er een onderdeel stuk buiten de reguliere slijtagedelen en laat u dat bij ons vervangen? Dan geven wij u na vervanging levenslange garantie op dat onderdeel*. Wij vervangen dus kosteloos het onderdeel als dat opnieuw stuk gaat. Bekijk de voorwaarden.

Volvo pechhulp Assistance

✓ Gratis pechhulp bij jaarlijks onderhoud


Bij iedere onderhoudsbeurt krijgt u bij Van Roosmalen een jaar lang Volvo Assistance pechhulp. Met Volvo Assistance wordt u 24 uur per dag geholpen bij pech in Europa, dus ook in uw eigen woonplaats. Volvo Assistance wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Meer informatie

Volvo Personal Service VPS bij Van Roosmalen

✓ Klaar terwijl u wacht: Volvo Personal Service


In onze vestigingen in Tilburg en Den Bosch (en later onze nieuwe vestiging in Veldhoven) maken wij gebruik van het Volvo Personal Service concept. Hiermee zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto twee keer zo snel te doen, omdat er altijd minimaal twee Personal Service Technicians tegelijkertijd aan uw auto werken. Zo kunnen we ruim 80% van alle werkzaamheden binnen één uur uitvoeren en kunt u wachten tot uw auto klaar is. Ook regelt uw monteur voortaan alles met u: van het maken van een afspraak tot aan de factuur. Zodoende heeft u één aanspreekpunt die u inhoudelijk en transparant te woord kan staan. 

Volvo Service 2.0 Software update gratis

✓ Gratis Service 2.0 software updates


Volvo werkt continu aan de verbetering van haar producten en diensten. Ook nadat de auto’s uit de fabriek zijn gekomen. Om die reden wordt, in overleg met u, bij iedere onderhoudsbeurt gekeken of er verbeterde software beschikbaar is voor uw auto. Hierbij moet u denken aan software van het computernetwerk in uw auto, het motormanagement, alle veiligheidssystemen maar ook bijvoorbeeld van het klimaatsysteem. Indien deze software beschikbaar is wordt deze kosteloos gedownload in uw auto. Zo rijdt u altijd een auto die up-to-date is!

Volvo Card bij Van Roosmalen Volvo onderhoud en reparaties

✓ Volvo Card privileges


Als u jaarlijks onderhoud bij ons laat uitvoeren krijgen u van ons een Volvo Card. Dit is een persoonlijke pas waarmee u kunt profiteren van extra aantrekkelijke aanbiedingen. Zo hebben we maandelijks onze accessoire en lifestyle aanbieding. Klik hier voor een overzicht van alle actuele aanbiedingen.

Zo kort mogelijke reparatietijd

Bij het inplannen van uw Volvo onderhoudsbeurt of reparatie houden wij altijd rekening met wat er moet gebeuren en welke competenties van de monteurs daarbij nodig zijn. Zij zijn immers specialist en worden continu getraind om snel de juiste diagnose te kunnen stellen. Op deze manier wordt de reparatietijd van uw Volvo tot een minimum beperkt. Onderdeel van het serviceproces binnen Van Roosmalen is dat 1 dag voorafgaand aan het onderhoud en/of de reparatie, de werkorder besproken en gecontroleerd wordt. Dit zorgt niet alleen voor tijdbesparing bij u als klant, maar tevens voor een hoog percentage ‘Fixed right, First time’. Dat is de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Volvo jaarbeurt

De jaarbeurt omvat onder andere grondige algehele controle, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen en verlichting- en remmencontrole. Bovendien ontvangt u een jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100,-. Is uw Volvo ouder dan 6 jaar? Dan kunt u al voor €299 een jaarbeurt laten uitvoeren. 

*Voorwaarden levenslange garantie op onderdelen en reparaties

Volvo is het eerste en enige automerk ter wereld met levenslange garantie op onderdelenvervanging. Deze garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal en montage. Daarmee wordt voorkomen dat u bij de vervanging van een Volvo-onderdeel tweemaal voor dezelfde reparatie betaalt. Uw garantie is persoonlijk en geldt zolang u de Volvo onafgebroken in bezit heeft, ongeacht de kilometerstand. Wéér een reden om bij onderhoud en reparatie altijd te kiezen voor Van Roosmalen. Uitgezonderd van deze garantie zijn accessoires en onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik. Zoals banden, remmen, filters, distributieriem, verlichting, accu's, etc. De garantie is niet overdraagbaar. Geldt voor reparaties en onderdelen met een rekeningdatum van 1 juni 2020 en later. Voor vragen staan wij u graag te woord.


Werkplaats afspraak plannen