CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Onderhoudsbeurt

Volvo kwaliteit en voordeliger dan u denkt

Om uw Volvo in topconditie te houden verdient hij goede verzorging en een regelmatige onderhoudsbeurt. Dat wist u. Wat u wellicht nog niet wist, is dat onderhoud bij de Van Roosmalen Groep nog voordeliger is dan u denkt. Bovendien profiteert u altijd van de hoge kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en originele Volvo onderdelen.

Volvo onderhoudsbeurt? Natuurlijk bij Volvo specialist Van Roosmalen!

Werkplaats afspraak plannen

Altijd originele Volvo onderdelen

Als Volvo dealer, worden bij onze onderhoudsbeurten alleen originele Volvo onderdelen gebruikt die altijd perfect passen. Hierdoor gaat de montage veel sneller. Bovendien voldoen deze onderdelen altijd aan de hoge Volvo-specificaties op het gebied van levensduur en veiligheid.

Levenslange garantie op Volvo onderdelen

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Gaat er een onderdeel stuk buiten de reguliere slijtagedelen en laat u dat bij ons vervangen? Dan geven wij u levenslange garantie op dat onderdeel. Wij vervangen dus kosteloos het onderdeel als dat weer stuk gaat. Vraag naar de voorwaarden.

Zo kort mogelijke reparatietijd

Bij het inplannen van uw Volvo onderhoudsbeurt of reparatie houden wij altijd rekening met wat er moet gebeuren en welke competenties van de monteurs daarbij nodig zijn. Zij zijn immers specialist en worden continu getraind om snel de juiste diagnose te kunnen stellen. Op deze manier wordt de reparatietijd van uw Volvo tot een minimum beperkt. Onderdeel van het serviceproces binnen Van Roosmalen is dat 1 dag voorafgaand aan het onderhoud en/of de reparatie, de werkorder besproken en gecontroleerd wordt. Dit zorgt niet alleen voor tijdbesparing bij u als klant, maar tevens voor een hoog percentage ‘Fixed right, First time’. Dat is de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Volvo jaarbeurt

De jaarbeurt omvat onder andere grondige algehele controle, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen en verlichting- en remmencontrole. Bovendien ontvangt u een jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100,-. Is uw Volvo ouder dan 6 jaar? Dan kunt u al voor €299 een jaarbeurt laten uitvoeren. 

Klaar terwijl u werkt. Wij repareren uw auto en u werkt in onze vestiging gewoon nog even door.


Kwaliteit van de vertrouwde Volvo garage in de buurt

Niemand kent uw Volvo beter dan de specialisten in de Volvo garage van de Van Roosmalen Groep bij u in de buurt. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor uw onderhoudsbeurten en de bekende Volvo Service!