CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

APK

Betrouwbare keuring bij de Volvo specialist

Zoals u weet, moet ook uw Volvo elk jaar gekeurd worden volgens de wettelijke Algemene Periodieke Keuring. Ook voor deze APK keuring kunt u het beste terecht bij Van Roosmalen. De all-in prijs die u betaalt voor de APK is slechts € 25,00 incl. btw, roetmeting/viergasmeting en de afmelding bij het RDW.

Volvo APK Keuring? Natuurlijk bij Volvo specialist Van Roosmalen

Kwaliteit van dé Volvo garage

Als wij uw Volvo regelmatig in onderhoud hebben dan kennen onze monteurs uw auto door en door. Mochten zij bij de APK iets tegenkomen dat gerepareerd moet worden, dan kunnen dat zij dat extra snel en goed uitvoeren. En met de kwaliteit die u in onze Volvo garages van ons gewend bent. Dat betekent dus Volvo zekerheid, snelheid en kwaliteit. Daarnaast krijgt u ook nog eens een heel jaar garantie op de werkzaamheden en de gemonteerde Volvo onderdelen.

Een jaar lang Volvo Assistance

Na de onderhoudsbeurt inclusief APK krijgt u een jaar lang Volvo Assistance, de internationale pech-hulp. Gratis! U kunt natuurlijk ook alleen de APK voor uw Volvo laten uitvoeren, los van een onderhoudsbeurt. Ook dan mag u van ons de kwaliteit, service en Volvo garantie verwachten. Kortom, bij Volvo Van Roosmalen staat service hoog in het vaandel en dat maakt ons hét adres in Noord Brabant voor de APK voor uw Volvo en de bekende Volvo Service!


Uw auto voor de APK en toch nog even doorwerken. Dat kan bij Van Roosmalen!