• Officieel Volvo dealer sinds 1967
  • Een écht familiebedrijf
  • Maatschappelijk betrokken
  • Erkend duurzaam
  • Garantie op ieder product en dienst

Volvo Schadeherstel in Hapert

Volvo Schadeherstel

Het kan helaas een keer voorkomen dat u schade krijgt aan uw Volvo. Dan wilt u er zeker van zijn dat u vakkundig geholpen wordt en dat uw Volvo snel weer ‘als nieuw’ wordt. Als u contact opneemt met uw service manager in Hapert en uw Volvo naar onze werkplaats brengt, zorgen wij voor de rest. Om u zo snel mogelijk weer prettig in uw Volvo te laten rijden.

Contact opnemen

Ontzorgen bij schade

Omdat wij snappen dat schade aan uw auto altijd een vervelende ervaring is, zorgen we er persoonlijk voor dat de afhandeling u niet nog meer zorgen oplevert. Als u uw auto komt inleveren voor schadeherstel, zorgt uw eigen service manager in Hapert voor het papierwerk en de verdere afhandeling van het schadeherstel. Dat is wel zo vertrouwd!

Bij schade uw Volvo in veilige handen

In geval van een kleine schade kan het zijn dat onze eigen monteurs het schadeherstel in kunnen plannen. In alle andere gevallen maken wij gebruik van Volvo erkende schadebedrijven die gespecialiseerd zijn in Volvo’s. Wat de keus ook wordt, wij regelen zelf dat het gewoon goed en snel wordt uitgevoerd. U hoeft dus niet zelf uw auto naar het schadeherstelbedrijf te brengen of daar weer op te halen. Dat regelen wij graag voor u. Service van de zaak!

Schade aanmelden in Hapert

Onze werkplaats vindt u aan de Industrieweg 25 in Hapert. Om een afspraak te maken, kunt u bellen met 0497-512052.

Schadeherstel Hapert? Bij Van Roosmalen Hapert staat service hoog in het vaandel. Het adres in Hapert voor het beste schadeherstel!

Logo BovagLogo RDWLogo NAPLogo WLVOLogo erkend duurzaam