Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo XC60 occasions


🔍 Toon filter

30 auto's gevonden
 • Prijs
 • Van:
  Tot:
 • Bouwjaar
 • Van:
  Tot:
 • Kilometerstand
 • Van:
  Tot:
Vergelijk

Volvo XC60 occasion

De Volvo XC60 is een middenklasse SUV die werd geïntroduceerd in 2008. In 2013 kreeg de auto een facelift, waarbij onder andere veranderingen aan de koplampen, achterlichten en voorkant van de auto werden doorgevoerd. Volvo ging mee in de ontwikkelingen van LED licht en gebruikte deze technologie voor de knipperlichten. Ook op het vlak van motoren ging Volvo mee met de trends en produceerde het model enkel nog met viercilinders. Als het kleine broertje van de XC90 is de XC60 populair gebleken op de zakelijke markt. Dit zorgt ervoor dat de meeste tweedehands XC60 modellen een volledige en degelijke onderhoudshistorie hebben. Tevens is de auto waardevast door zijn comfort en tijdloze styling. De XC60 staat op dezelfde basis als de S60, V70 en S80 die rond dezelfde periode werden gebouwd.

Veiligheid is speerpunt

Volvo heeft, zoals we het gewend zijn, de XC60 volgestopt met veiligheidssystemen. Zo is de auto uitgerust met City Safety, een systeem dat automatisch ingrijpt door te remmen als er een botsing dreigt. Ook is de auto voorzien van Whiplash Protection System, Hill Descent Control, Collision Warning en Roll Stability Control. Naast deze systemen ontbreken de airbags natuurlijk ook niet. Zoals gebruikelijk bij Volvo haalde de XC60 de maximale score van vijf sterren bij de EuroNCAP botsproeven.

Model uitvoeringen

Volvo XC60 OccasionDe XC60 is verkrijgbaar in twee benzine varianten en drie diesel varianten. Voor de benzine varianten heeft u de keuze uit de T5 met 245 pk en de T6 AWD met 306 pk. Beide zijn viercilinders en worden standaard geleverd met een Geartronic automaat. Bij de introductie van het model werd gebruik gemaakt van andere motoren, waaronder ook zescilinders. Ondanks dat Volvo heeft gekozen voor viercilinders heeft de auto niet minder vermogen, integendeel zelfs. Voor de diesel varianten heeft u de keuze uit de D3 met 150 pk, de D4 met 190 pk en de D5 met 220 pk. Ook voor de diesels geldt dat ze enkel verkrijgbaar zijn met viercilinder motoren. De D4 en D5 zijn verkrijgbaar met All Wheel Drive. De D5 is standaard voorzien van een Geartronic automaat. Voorheen werden de diesels geleverd met vijfcilinder motoren.

Gebruikte Volvo XC60 bij Van Roosmalen

Bij Volvo dealer Van Roosmalen altijd meerdere gebruikte exemplaren op voorraad. Bekijk hier onze voorraad Volvo XC60 occasions. Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact op met een van onze vestigingen. Bij Van Roosmalen staan uw wensen en behoeften centraal. Graag bieden wij u daarom graag een persoonlijk pakket met betrekking tot uw mobiliteitsbehoeften. Wij zien u graag terug bij één van onze vestigingen.