Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo S90 occasions


🔍 Toon filter

9 auto's gevonden
 • Prijs
 • Van:
  Tot:
 • Bouwjaar
 • Van:
  Tot:
 • Kilometerstand
 • Van:
  Tot:
Vergelijk

Volvo S90 occasion

Velen zullen bij het horen van S90 denken aan het nieuwe prestigieuze model van Volvo. De S90 kwam echter al in 1996 op de markt als vervanger van de Volvo 960. Ook de eerste generatie S90 viel in het luxe segment. De auto heeft veel ruimte en een uitstekende comfort. Het interieur is rijk uitgerust en de bekleding ziet er luxe uit. Opvallend is dat deze generatie achterwielaandrijving, wat de auto beweeglijk maakt en bijdraagt aan het comfort. Hoewel de auto veelbelovend klinkt, viel de verkoop tegen. De productie werd na 18 maanden al gestaakt. In 2016 is de tweede generatie S90 op de markt gebracht als opvolger van de S80. Ook deze keer heeft Volvo een stevige hoeveelheid aan innovatie doorgevoerd, zowel qua ontwerp als functionaliteit. Een prominente grille en koplampen en de grote C-vormige achterlichtunits. Veel stijlelementen zijn afkomstig van de in 2013 getoonde Volvo Concept Coupé.

Innovatie voorop

De S90 heeft verschillende nieuwe functies die bijdragen aan de veiligheid en de comfort van het model. Zo heeft de S90 Pilot Assist, wat bij snelheden tot 130 km/u met subtiele stuurbewegingen de auto binnen de lijnen houdt. Bovendien herkent de Volvo niet alleen auto’s, voetgangers en fietsers maar ook dieren. Zodra de auto een van de eerdergenoemde herkent en een botsing anticipeert wordt er een signaal afgegeven en grijpt de auto zo nodig zelf in door een remingreep.

Model uitvoeringen

Volvo S90 OccasionDe nieuwe generatie S90 is verkrijgbaar in twee benzine varianten en drie diesel varianten. Voor de benzine varianten heeft u de keuze uit de D3 met 150 pk, de D4 met 190 pk en de D5 AWD met 235 pk en standaard een Geartronic achttraps automaat. Indien u liever een benzine variant heeft, zijn de keuzemogelijkheden een T5 met 254 pk of een T6 AWD met 320 pk. Beide benzine varianten worden standaard geleverd met Geartronic achttraps automaat. Alle motoren van de tweede generatie zijn viercilinders. Volvo trekt dit door in het volledige modelprogramma, zo ook bij de XC90 en V90.

Gebruikte Volvo S90 bij Van Roosmalen

Bij Volvo dealer Van Roosmalen altijd meerdere gebruikte exemplaren op voorraad. Bekijk hier onze voorraad Volvo S90 occasions. Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact op met een van onze vestigingen. Bij Van Roosmalen staan uw wensen en behoeften centraal. Graag bieden wij u daarom graag een persoonlijk pakket met betrekking tot uw mobiliteitsbehoeften. Wij zien u graag terug bij één van onze vestigingen.