CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo shortlease

Shortlease is een interessante variant tussen zakelijk een auto huren en leasen. Wilt u als ondernemer wel gebruik maken van de voordelen van leasen, maar dan voor een kortere tijd? Dus voor een korte tijd een Volvo ‘huren’, maar wel tegen een gunstig leasetarief? Dan biedt shortlease uitkomst. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Volvo V40 Cross Country - model, specificaties, uitvoeringen en opties

Bij leasen is er normaal gesproken sprake van een langere looptijd. Maar als ondernemer moet of wilt u soms veel flexibeler kunnen zijn. En huurtarieven zijn dan vaak relatief te hoog. 

Wanneer is short lease voor u interessant?

Volvo shortlease is onder andere in de volgende gevallen interessant voor u:

  • Als u een nieuwe medewerker met een tijdelijk contract wel een Volvo van de zaak wilt geven, maar nog niet vast wilt zitten aan een meerjarig leasecontract.
  • Als voor een medewerker een nieuwe Volvo leaseauto is besteld met een wat langere levertijd die overbrugd moet worden.
  • Als u in een bepaalde periode mobiliteit nodig heeft voor tijdelijke krachten.
  • Als u als zelfstandig ondernemer tijdelijk een goede auto nodig heeft, maar nog geen financiŽle risico’s wilt lopen.

De voordelen van shortlease

Welk shortlease contract voor u van toepassing is en welke kosten daarbij horen, zijn onder andere afhankelijk van het Volvo model, de initiŽle ‘huurperiode’ en het aantal kilometers. Voor de bestuurder geldt ook de fiscale bijtelling. In ieder geval profiteert u als ondernemer altijd van deze voordelen:

  • Het shortlease bedrag is all-inclusive (o.a. onderhoud, banden en verzekering). U betaalt alleen brandstof.
  • U betaalt een vast shortlease bedrag per maand dat lager is dan een huurtarief.
  • Door de flexibele leasetermijnen, ziet u niet vast aan een langlopend leasecontract.
  • Er is geen afkooprisico.
  • Shortlease creŽert de flexibiliteit om aan te sluiten bij een (bijvoorbeeld per seizoen) wisselende mobiliteitsbehoefte van het bedrijf. Als aanvulling op het vaste wagenpark. Nooit een auto te weinig, maar ook geen auto te veel.

Meer weten over Volvo shortlease?

Bij Van Roosmalen kunt u voor uzelf of uw medewerker(s) een Volvo leasen op basis van een shortlease contract. Uiteraard vertellen wij u vooraf alle details over de voorwaarden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Is het iets voor u? Of kunnen we op een andere manier bijdragen aan de mobiliteit van uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.


Informatie aanvragen over Volvo shortlease 

 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.