Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo Private lease

Volvo maakt het ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Alle weergegeven Volvo Car Lease tarieven zijn op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer.

Samenstellen en berekenen

Volvo V40 Private lease

De Volvo V40 least u al vanaf € 389,- per maand. U krijgt daarbij standaard lichtmetalen velgen en het slimme City Safety, waarbij u zorgeloos door de stad kunt rijden. Bekijk onderstaand welke uitvoering het beste bij u past.

Samenstellen en berekenen

V40 T2 Polar

De Polar-uitvoering is standaard voorzien van onder andere City Safety, LED-dagrijverlichting, lichtmetalen velgen, Volvo Sensus, Cruise Control en audiobediening in het stuurwiel. Vanaf € 389,- per maand.

Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Vraag ernaar in uw dichtstbijzijnde Van Roosmalen vestiging.


V40 T2 Polar+

Naast de uitrusting van de Polar, worden opties als LED koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Polar+.

U voelt zich al snel thuis in deze extra rijk uitgeruste Volvo. Nog meer wensen? Dat kan! De V40 Polar+ kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, metallic lak of stijlvolle accessoires. De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Wij rekenen het graag voor u uit! Tijdelijk vanaf € 409,- per maand.


V40 T3 Polar+ Sport

Optimale luxe en dynamiek in uw Volvo V40 met de Polar+ Sport. Naast de uitrusting van de Polar+, is de Polar+ Sport uitgerust met onder andere verschillende interieur en exterieur styling elementen in Glossy Black, 17" lichtmetalen velgen, Keyless Drive, DAB+, Park Assist Camera en Harman Kardon Premium Audio.

De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Nu vanaf € 449,- per maand.


Volvo V40 Cross Country Private lease

Liever net iets meer? Bekijk dan de V40 Cross Country eens. De Volvo V40 Cross Country least u al vanaf € 469,- per maand. 

V40 CC Samenstellen en berekenen

V40 Cross Country T3 Geartronic Polar+ Luxury

Geniet van optimale luxe en comfort met de Polar+ Luxury. Geniet van Dual Zone Climate Control, Park Assist, DAB+, Keyless Drive, Panoramisch dak en Premium Audio van Harman Kardon.

Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.


Volvo XC40 Private lease

Expressief en tegelijkertijd vertrouwd. De XC40 is een auto zoals we deze bij Volvo nog niet kenden. Ontworpen volgens onze Zweedse designtaal en boordevol praktische innovaties maken hem een echte Volvo.

XC40 Samenstellen en berekenen

XC40

De Volvo XC40 is standaard voorzien van onder andere City Safety, LED koplampen, Volvo Sensus Connect met 9" touch screen, 17" lichtmetalen velgen en cruise control. Vanaf € 549 per maand.

U kunt met de Volvo XC40 kiezen uit de T3 motorisering met 156 pk en de T4 met 190 pk. De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Vraag ernaar bij onze adviseur.

XC40 Momentum

Naast de standaarduitrusting is de Volvo XC40 Momentum ook voorzien van opties als Climate Control, 18" lichtmetalen velgen, High Performance Audio, Volvo on Call, Park Assist achter en elektrisch verstelbare lendesteunen voor. Vanaf € 579 per maand.

U kunt met de Volvo XC40 Momentum kiezen uit de T3 motorisering met 156 pk, de T4 met 190 pk en de T5 met 247 pk. De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Vraag ernaar bij onze adviseur.

XC40 Inscription

Naast de uitrusting van de Momentum, zijn opties als lederen bekleding, verwarmbare voorstelen, metallic lak en geïntegreerde uitlaten toegevoegd. Vanaf € 599 per maand.

U kunt met de Volvo XC40 Inscription kiezen uit de T3 motorisering met 156 pk, de T4 met 190 pk en de T5 met 247 pk. De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Vraag ernaar bij onze adviseur.

XC40 R-Design

Naast de uitrusting van de Momentum, zijn opties als Nappa Leder/ Nubuck (textiel) bekleding, geïntegreerde uitlaten, sportchassis en een contrasterend dak (Black Stone solid) toegevoegd. Vanaf € 599 per maand.

U kunt met de Volvo XC40 R-Design kiezen uit de T3 motorisering met 156 pk, de T4 met 190 pk en de T5 met 247 pk. De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Vraag ernaar bij onze adviseur.

Overige modellen

Het is mogelijk om de V60 Cross Country, V90, V90 Cross Country, S90, XC60 en de XC90 te rijden met een private lease overeenkomst. Heeft u interesse in het leasen van een van deze modellen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande formulier in.

Keurmerk Private Lease

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.Ja, vertel mij meer over de Private Lease mogelijkheden!

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Hoe werkt Private Lease?

Een leasecontract is standaard voor 48 maanden. Kortom, een contract voor langere tijd, waar u vooraf goed over nadenkt. Zo probeert u bijvoorbeeld een goede inschatting van het aantal kilometers te maken. Rijdt u meer dan 10.000 kilometer per jaar? Of wilt u liever een kortere looptijd? Onze Private Leaseadviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn wij graag duidelijk over de voorwaarden. Die leggen wij dan ook graag aan u uit. Ook dat is onze Volvo service, gemak en duidelijkheid. 

Persoonlijk advies

Informatie over Volvo Privé lease? Dan bent u bij de Van Roosmalen aan het juiste adres. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door.

 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Aanvullende informatie en documentatie

Private Lease voordelen

  • Vast bedrag per maand
  • Inclusief all-risk verzekering (slechts 300 euro eigen risico) 
  • Inclusief wegenbelasting 
  • Inclusief onderhoud en reparaties
  • Inclusief afleveringskosten
  • Gratis Volvo Card voordeel
  • Gratis Volvo Assistance pechhulp
  • Geen eigen investering nodig
  • Geen restschuld aan het einde van de looptijd
  • 0% bijtelling