CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Private Lease

De Volvo van uw dromen rijden voor een vast bedrag per maand, zonder eenmalige investering. Met Volvo Private Lease geniet u van een gloednieuwe Volvo tegen een vast bedrag per maand. Het enige wat u zelf nog moet doen is tanken, want daarbuiten is alles inbegrepen: All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie en pechhulp. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld. 

Private Lease bij Van Roosmalen

Wanneer u kiest voor Volvo Private Lease bij ons bent u zeker van eerlijke en transparante voorwaarden. Ons Private Lease product is namelijk aangesloten bij het onafhankelijke Keurmerk Private Lease. De voordelen daarvan sommen wij graag voor u op:

✓ Eerlijke voorwaarden
✓ Compleet product
✓ Bescherming tegen te hoge financiële lasten
✓ 14 dagen bedenktijd
✓ Zekerheid bij klachten

Bekijk onze Volvo Private Lease modellen en tarieven

V40

Vanaf € 389 p/m (uitsluitend uit voorraad leverbaar)
Maak een proefrit

Ik wil graag meer weten

Keurmerk Private Lease

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.
Hoe werkt Private Lease?

Met Volvo Private Lease geniet u van een gloednieuwe Volvo tegen een vast bedrag per maand. Behalve de brandstof zit alles in deze prijs inbegrepen:
- All Risk verzekering
- Wegenbelasting
- Onderhoud en reparatie
- Pechhulp

Een leasecontract is standaard voor 48 maanden. Kortom, een contract voor langere tijd, waar u vooraf goed over nadenkt. Zo probeert u bijvoorbeeld een goede inschatting van het aantal kilometers te maken. Rijdt u meer dan 10.000 kilometer per jaar? Of wilt u liever een kortere looptijd? Ook dat is mogelijk. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. 

Persoonlijk advies over Volvo Private Lease

Wilt u meer informatie over Volvo Privé lease? Dan bent u bij de Van Roosmalen aan het juiste adres. Onze Private Lease adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn wij graag duidelijk over de voorwaarden. Die leggen wij dan ook graag aan u uit. Ook dat is onze Volvo service, gemak en duidelijkheid. Vraag dus meteen een proefrit aan.

Aanvullende informatie en documentatie