CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Nett operational lease

U zorgt voor verzekering en onderhoud, wij voor een lager maandbedrag

Kiest u voor Nett Operational Lease, dan kiest u ervoor om niet-standaard zaken als verzekering en onderhoud ook in het maandbedrag op te nemen. Bij Nett Operational Lease profiteert u er dus wel van dat uw Volvo niet op uw balans staat, maar zorgt u zelf voor verzekering, onderhoud en eventuele andere gewenste services. Dat scheelt in de hoogte van uw maandtarief.

Uw Volvo auto komt niet op de balans van uw bedrijf te staan, maar op die van Volvo Car Lease. Dat betekent dat uw eigen financiŽle middelen beschikbaar blijven voor de bedrijfsuitvoering. Vooraf zijn de maandelijkse kosten precies bekend.

Volvo V40 Cross Country. Verkrijgbaar bij Van Roosmalen Groep in Noord-Brabant

Eigendom bij netto operational lease

Volvo Car Lease blijft gedurende de leaseperiode ‘economisch en juridisch’ eigenaar van de auto. Aan het einde van de netto operational lease periode kunt u de Volvo overnemen tegen het vooraf bepaalde overnamebedrag. Bij contractuele overname kan de waarde lager zijn dan de marktwaarde. U boekt dan extra winst na afloop van het contract.

Uitbreidingsmogelijkheden

Bij Nett Operational Lease heeft u de mogelijkheid om het pakket uit te breiden met houderschapsbelasting. Daarnaast kunt u ook zelf een aantrekkelijke Volvo Car Insurance autoverzekering afsluiten.

Persoonlijk advies over Operational Lease?

Informatie over Volvo Nett operational lease? Dan bent u bij Van Roosmalen aan het juiste adres. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door.

 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.