CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Full operational lease

Alle Volvo kosten in een helder maandbedrag

Met Full Operational Lease maakt u gebruik van het complete pakket diensten van Volvo Car Lease. Alle kosten zijn verwerkt in één helder maandbedrag, waarbij wij zorgen voor onderhoud, banden, vervangende auto, autoverzekering, Volvo Assistance en houderschapsbelasting. Uw Volvo is bij ons in goede handen én u weet precies waar u financieel aan toe bent.

De auto komt niet op uw balans te staan, zodat uw eigen financiële middelen beschikbaar blijven voor de bedrijfsuitvoering. Volvo Car Lease blijft economisch en juridisch eigenaar van de auto. Van Roosmalen blijft als dé Volvo specialist van Noord Brabant uw vaste aanspreekpunt en dat is wel zo vertrouwd.Keuze uit vele flexibele mogelijkheden

Wij kunnen uw Volvo full operational lease net zo inrichten zoals u het graag wilt. Daarvoor heeft u de keuze uit de volgende flexibele mogelijkheden:

Short Term Lease

De oplossing als u tijdelijke uitbreiding van uw Volvo wagenpark nodig heeft. Bijvoorbeeld tijdens de proeftijd van nieuwe medewerkers. Ook ideaal voor promotionele en/of ad hoc bedrijfsactiviteiten.

Small Fleet Lease

Voor startende ondernemers is dit een flexibele oplossing. U hoeft niet voor een bankgarantie of borgstelling te zorgen. U stort een aanbetaling, waardoor u maandelijks minder betaalt voor uw Volvo.

Eigen Investering Lease

Als u over voldoende financiële middelen beschikt, en ook wilt genieten van de voordelen van Volvo lease. U doet een investering naar keuze. Zo vermindert u het te financieren bedrag en dus het leasetarief.

Occasion Lease

U leaset een Volvo Selekt die nog minimaal 1 jaar in lease genomen kan worden. U hebt daarbij de mogelijkheid tot Sale & Lease Back: Volvo Car Lease koopt de auto van u en daarna leaset u deze van Volvo Car Lease.

Privé Lease

Dit is de ideale oplossing als u privérijder bent en toch wilt profiteren van de voordelen van Volvo Car Lease. Privé Lease is het Volvo Investering Plan (VIP) / Financial Lease en het Volvo Service Plan in één.

Persoonlijk advies

Informatie over Volvo Full operational lease? Dan bent u bij Van Roosmalen aan het juiste adres. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door.

 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.