CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo Card

De privileges van het Volvo Card programma

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij zijn trots op het feit dat u Volvo rijdt. En natuurlijk ook dat u er voor kiest om het onderhoud door ons te laten verrichten. Dit waarderen wij enorm, daarom bieden wij u graag de Volvo Card aan waarmee u recht heeft op de privileges van het Volvo Card programma.

Volvo Card voordelen voor Volvo rijders. Vraag ernaar bij uw Van Roosmalen vestiging

Inloggen met uw Volvo Card

Volvo Card privileges

Als Volvo Card houder heeft u een aantal interessante privileges:

Volvo Assistance

U heeft recht op Volvo Assistance: de ideale pech-hulp van Volvo waardoor u verzekerd bent van goede hulp bij pech onderweg. Meer over Volvo Assistance

Volvo Magazine LIV

U ontvangt een aantal keer per jaar het Volvo magazine LIV met interessante artikelen over Volvo auto’s en Volvo rijders.

Wanneer heeft u recht op een Volvo Card?

U heeft recht op een Volvo Card als u berijder of bezitter bent van een Volvo die jonger is dan 4 jaar. Is uw Volvo ouder? Dan heeft u recht op een Volvo Card als het jaarlijkse onderhoud bij een officiŽle Volvo dealer plaatsvindt. 

Volvo Card met Premiumpakket

Wilt u extra dekking hebben dan is het mogelijk om een Volvo Card premiumpakket te nemen. Dit pakket kan worden aangevraagd voor alle Volvo’s. U ontvangt dan een 2e Card. De looptijd van het Premiumpakket hoeft niet gelijk te zijn van de Volvo Card, maar als de Volvo Card niet meer geldig is, is ook het Premiumpakket niet meer geldig. Het Premiumpakket dient elk jaar opnieuw te worden aangevraagd. De kosten voor het Premiumpakket zijn 60 euro per jaar.

Persoonlijke toelichting?

Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de Volvo Card en de bekende Volvo Service!