CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Vervangend vervoer

Blijven rijden zoals u gewend bent

Als Volvo rijder bent u gewend aan groot rijplezier. In het geval van onderhoud of reparatie van uw Volvo wilt u dit rijplezier natuurlijk eigenlijk niet missen. Daarom is een belangrijk onderdeel van onze persoonlijke Van Roosmalen service het aanbieden van vervangend vervoer. In sommige gevallen is dat zelfs gratis.

De nieuwe Volvo V60 Cross Country Nordic+. Nu bij Van Roosmalen te bestellen!

Bij Van Roosmalen zorgen onze monteurs uiteraard voor een uitstekende service en onderhoud van uw Volvo. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u tijdens het onderhoud kunt blijven rijden zoals u gewend bent. Daarom krijgt u van ons indien gewenst vervangend vervoer. De kosten hiervoor kunt u bij het inplannen van uw onderhoudsbeurt opvragen.

Gratis vervangend vervoer met Volvo Assistance

Heeft u een Volvo Card met Volvo Assistance dan heeft u gedurende 48 uur recht op gratis vervangend vervoer als wij in geval van pech onderweg een mechanisch probleem (bij u thuis of onderweg) niet meteen kunnen repareren.

Meer informatie

Bij Volvo Van Roosmalen staat service hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor de bekende Volvo Service! Meer weten over vervangend vervoer bij Van Roosmalen? Neem vandaag nog contact met ons op.