CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

ProTech lakbescherming

De beste bescherming van de lak van uw Volvo

Bij de ontwikkeling van elke Volvo staat duurzaamheid en veiligheid voorop. Die duurzaamheid is voor ons ook belangrijk als het gaat om lakbescherming. U wilt tenslotte dat uw Volvo lak jaren meegaat en dat uw auto er lang als nieuw uit kan blijven zien.

Volvo V40 rijden is genieten. Bestellen bij Van Roosmalen!

Optimale bescherming van de lak

Door natuurlijke vervuiling en de invloeden van weer en milieu kan de lak van een auto al snel het fraaie, glanzende uiterlijk verliezen. Denk bijvoorbeeld aan insecten, vogeluitwerpselen, hars van bomen en andere vervuiling. Om de catastrofale gevolgen hiervan voor de lak tegen te gaan, zorgt Volvo voor de beste kwaliteit lakbescherming. De gekozen lakbescherming is van Protech. Met unieke beschermende eigenschappen en een speciale manier van opbrengen, wordt de lak buitengewoon glad en kan vuil zich veel minder snel gaan hechten. 

Hoe ProTech lakbescherming lak langer laat leven

Bieden wax, siliconenpoetsmiddelen en andere lakbeschermers slechts tijdelijk bescherming aan de laklaag, omdat ze nauwelijks in het lakoppervlak doordringen: ProTech beschermt de lak voor jaren achtereen. Bij een ProTech behandeling wordt namelijk, met behulp van een speciale politoermachine, een ProTech laag opgebracht, waarvan de moleculen gelijkmatig diep in de lakporiŽn doordringen. Daardoor is een met ProTech behandelde Volvo beter beschermd. Bovendien krijgt uw Volvo een mooiere en diepere glans.

Meer weten?

Bij Volvo Van Roosmalen staat service hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor de bekende Volvo Service! Ook voor lakbescherming. Voor meer informatie over een behandeling met ProTech lakbescherming kunt u contact met ons opnemen.