CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Service en Advies

Bij Van Roosmalen staat service hoog in het vaandel. Of u een auto koopt of uw auto in onderhoud hebt, bij Van Roosmalen bent u aan het goede adres! Wij zorgen voor duidelijkheid vooraf over de prijs, repareren snel en goed én gebruiken altijd originele Volvo onderdelen met 12 maanden garantie. Voor een kleine reparatie kunt u bovendien zo even binnen rijden. Wij helpen u graag weer op weg!

Snelnavigatie:

Contact met een van onze vestigingen
Werkplaatsafspraak maken
Proefrit aanvragen
Offerte aanvragen
Over Van RoosmalenDuidelijke prijsafspraken bij auto onderhoud

Onze vaste prijsafspraken en het maken van een duidelijke offerte voordat u ons definitief een opdracht tot onderhoud aan uw auto geeft is uniek in de branche. Maak een afspraak en laat ons een voorstel maken. Wij zullen u een welgemeend advies geven en een passende offerte.

Garantie op gemonteerde Volvo onderdelen

U krijgt 12 maanden volledige garantie op originele, door Van Roosmalen gemonteerde onderdelen. En u kunt, dankzij Volvo Direct Service, zo even binnenrijden met een probleem of kleine reparatie. Wij helpen u graag weer op weg!

Hoge inruilwaarde bij regelmatig Volvo onderhoud

Reparatie en onderhoud vormen overigens slechts een klein percentage van de totale autokosten die men over de volledige gebruiksduur moet rekenen. Een andere belangrijke reden om uw Volvo te laten onderhouden bij de Van Roosmalen Groep, is de hogere inruilwaarde die dit gegarandeerd oplevert. Uw Volvo is dan een ‘Selekt Used Car’ en kan met vertrouwen als occasion weer worden verkocht.

Volvo Assistance

Wordt u Volvo onderhouden door uw Volvo-dealer? Dan heeft u ook nog eens recht op Volvo Assistance; gratis 24 uur per dag directe wegenhulp in alle landen van de Europese Unie. Als extra service vervangen wij op vertoon van uw Volvo Assistance card, gratis een defect exterieur lampje (exclusief Bi.Xenon en sidemarkers) of vullen wij tot 1 liter per jaar olie bij.

Dé Volvo garage

Bij Volvo Van Roosmalen staat service hoog in het vaandel. Wij zijn dé Volvo garage van Noord-Brabant. U bent bij ons voor onderhoud en reparatie aan het juiste adres en krijgt bij ons de bekende Volvo Service! Komt u gerust eens ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom.