CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Schadeherstel Den Bosch

Totale schadeafwikkeling volgens de strengste Volvo normen

Schadeherstel aan uw Volvo? Natuurlijk bij van Roosmalen.

Het kan helaas een keer voorkomen dat u schade krijgt aan uw Volvo. Dan wilt u er zeker van zijn dat u vakkundig geholpen wordt en dat uw Volvo snel weer ‘als nieuw’ wordt. Bij Van Roosmalen 's Hertogenbosch zorgen we daarvoor. Als u contact opneemt met uw service manager in Den Bosch en uw Volvo naar onze werkplaats brengt, zorgen wij voor de rest. Om u zo snel mogelijk weer prettig in uw Volvo te laten rijden.

Ontzorgen bij schade

Omdat wij snappen dat schade aan uw auto altijd een vervelende ervaring is, zorgen we er persoonlijk voor dat de afhandeling u niet nog meer zorgen oplevert. Als u uw auto komt inleveren voor schadeherstel, zorgt uw eigen service manager in Den Bosch voor het papierwerk en de verdere afhandeling van het schadeherstel. Dat is wel zo vertrouwd!

Bij schade uw Volvo in veilige handen

In geval van een kleine schade kan het zijn dat onze eigen monteurs het schadeherstel in kunnen plannen. In alle andere gevallen maken wij gebruik van Volvo erkende schadebedrijven die gespecialiseerd zijn in Volvo’s. Wat de keus ook wordt, wij regelen zelf dat het gewoon goed en snel wordt uitgevoerd. U hoeft dus niet zelf uw auto naar het schadeherstelbedrijf te brengen of daar weer op te halen. Dat regelen wij graag voor u. Service van de zaak!

Schade aanmelden in Den Bosch

De werkplaats in Den Bosch is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 12:30 uur en van 13:00 - 17:00 uur. Onze werkplaats vindt u aan de Afrikalaan 1 in 's-Hertogenbosch. Om een afspraak te maken, kunt u bellen met 073-6483800.

Schadeherstel Den Bosch? Bij Van Roosmalen 's Hertogenbosch staat service hoog in het vaandel. Het adres in Den Bosch voor het beste schadeherstel!

Van Roosmalen Den Bosch   Tel: 073 - 6483800
Afrikalaan 1   E-mail: info@roosmalen.nl
5232 BD Den Bosch   Routebeschrijving
Naar vestiging