CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo XC90

De Volvo XC90 is als een haven; een plaats waar men kan ontspannen, denken en reizen in eersteklas comfort. Daar waar Scandinavisch design en Zweeds vakmanschap samenkomen. Waar alle gebruikte materialen van kwalitatief hoogstaand niveau zijn, en die uw zintuigen prikkelen zodat elke rit in de XC90 een genot is. Het intu´tieve centrale display met touch screen zorgt ervoor dat u in verbinding blijft met de wereld en zelf de controle behoudt. Of u nu over de snelweg rijdt of zich bevindt in het drukke stadsverkeer, de intu´tieve technologie maakt autorijden gemakkelijker, waardoor u nog meer van het autorijden kunt genieten. De unieke Volvo rij-ervaring is nu nog verder uitgebreid met motoren die u prestaties en efficiency bieden zodat u nooit een compromis hoeft te maken. Met de allerlaatste innovaties op het gebied van veiligheid rijdt u met uw passagiers, in de wetenschap dat de XC90 voor u mede op het verkeer let. De XC90 vertegenwoordigt wat het betekent om in een luxueuze 21e eeuw auto te rijden. De XC90 is een rustoord. 

Prijslijst en Brochure

Vrijblijvend proefrit plannen

De XC90 straalt zelfvertrouwen uit

Je weet dat een ontwerp echt groots is wanneer datgene wat op het eerste gezicht simpel lijkt, vernuftig en inspirerend blijkt te zijn zodra je de achterliggende gedachten en verborgen details ontdekt. En zoals bij elk luxeartikel, of het nu om een mooi horloge of een maatpak gaat, is de schoonheid weliswaar onmiskenbaar, maar blijkt de echte waarde ervan pas wanneer je ziet welke deskundigheid, vakkennis en passie erachter schuil gaat. De Volvo XC90 beschikt over deze eigenschappen. Zoals het een fullsize SUV betaamt, straalt hij kracht uit, vooral dankzij de verticale grille en de brede schouders die beide klassieke Volvo-stijlelementen vormen. Zoals Volvo exterieur ontwerper Anders Gunnarsson het verwoordt: "De auto heeft een bepaald karakter dat zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen uitstraalt. Als je een trots en ontspannen gevoel hebt over je plaats in de wereld, straal je zelfverzekerdheid uit, net als de Volvo XC90."

Volvo XC90 - Specificaties, prijs, uitvoeringen en opties - Van Roosmalen


Het is een speciale ervaring om in de XC90 te rijden, al vanaf het moment dat u de mooi gevormde transpondersleutel in uw hand hebt. In het rijkelijk ingerichte interieur gaan luxe materialen en vakmanschap hand in hand met puurheid en elegantie. Het ruim bemeten interieur verschaft de luxe van rust en ruimte - op elk van de drie zit rijen. De sfeer van rustige afzondering wordt geaccentueerd door in het oog springen details, zoals het vleugelvormige bedieningspaneel, dat ge´nspireerd is door de high-end versterkers. Andere accenten vormen de bedieningspanelen met diamantstructuur en het prachtig omlijste midden display met touchscreen in tabletformaat, dat een prominente plaats inneemt op de middenconsole. De CleanZone technologieŰn filteren schadelijke gassen en deeltjes uit de lucht, zodat u uw passagiers ruim kunnen ademhalen, zelfs in vervuilde steden.

 

Wat zeggen de berijders van de Volvo XC90?

  • "Inmiddels heb ik bijna 2.000 km met de auto gereden. Om kort te zijn rijdt de auto voortreffelijk." - Berijder van een XC90 T8
  • "Een geweldig fijne wagen met een hele premium rijbeleving. " - Berijder van een XC90 D5
  • "Het rijcomfort, de ruimte, de innovatie, de afwerking, echt fantastisch." - Berijder van een XC90 T8


Ervaar de XC90

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo XC90? Kom langs en ervaar hem! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo XC90 nu in Tilburg, Best, Den Bosch, Hapert en Helmond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid. Na versturen ontvangt u een bevestigingsmail.
*Vraag naar de voorwaarden

Vertel mij meer over de Volvo XC90

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


XC90 specificaties en uitvoeringen

XC90 Uitvoeringen

XC90 Specificaties

XC90 Veelgestelde vragen


Volvo XC90 Occasion

Bij Van Roosmalen vindt u een groot aanbod van de Volvo XC90. Bekijk het gehele aanbod of zoek per vestiging.

Alle XC90 occasions bekijken


Of bekijk het aanbod per vestiging:
Volvo XC90 Tilburg
Volvo XC90 Best
Volvo XC90 Den Bosch
Volvo XC90 Helmond
Volvo XC90 Hapert

Gebruikte XC90 zoeken

Meer occasions zoeken