Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo XC90

De Volvo XC90 is als een haven; een plaats waar men kan ontspannen, denken en reizen in eersteklas comfort. Daar waar Scandinavisch design en Zweeds vakmanschap samenkomen. Waar alle gebruikte materialen van kwalitatief hoogstaand niveau zijn, en die uw zintuigen prikkelen zodat elke rit in de XC90 een genot is. Het intu´tieve centrale display met touch screen zorgt ervoor dat u in verbinding blijft met de wereld en zelf de controle behoudt. Of u nu over de snelweg rijdt of zich bevindt in het drukke stadsverkeer, de intu´tieve technologie maakt autorijden gemakkelijker, waardoor u nog meer van het autorijden kunt genieten. De unieke Volvo rij-ervaring is nu nog verder uitgebreid met motoren die u prestaties en efficiency bieden zodat u nooit een compromis hoeft te maken. Met de allerlaatste innovaties op het gebied van veiligheid rijdt u met uw passagiers, in de wetenschap dat de XC90 voor u mede op het verkeer let. De XC90 vertegenwoordigt wat het betekent om in een luxueuze 21e eeuw auto te rijden. De XC90 is een rustoord. 

Prijslijst bekijken

Anniversary Edition prijslijst

Vraag nu uw proefrit aan

Volvo XC90 - Specificaties, prijs, uitvoeringen en opties - Van Roosmalen
Je weet dat een ontwerp echt groots is wanneer datgene wat op het eerste gezicht simpel lijkt, vernuftig en inspirerend blijkt te zijn zodra je de achterliggende gedachten en verborgen details ontdekt. En zoals bij elk luxeartikel, of het nu om een mooi horloge of een maatpak gaat, is de schoonheid weliswaar onmiskenbaar, maar blijkt de echte waarde ervan pas wanneer je ziet welke deskundigheid, vakkennis en passie erachter schuil gaat. De Volvo XC90 beschikt over deze eigenschappen. Zoals het een fullsize SUV betaamt, straalt hij kracht uit, vooral dankzij de verticale grille en de brede schouders die beide klassieke Volvo-stijlelementen vormen. Zoals Volvo exterieurontwerper Anders Gunnarsson het verwoordt: "De auto heeft een bepaald karakter dat zelfverzekersheid en zelfvertrouwen uitstraalt. Als je een trots en ontspannen gevoel hebt over je plaats in de wereld, straal je zelfverzekerdheid uit, net als de Volvo XC90."

Volvo XC90 - Specificaties, prijs, uitvoeringen en opties - Van Roosmalen


Het is een speciale ervaring om in de XC90 te rijden, al vanaf het moment dat u de mooi gevormde transpondersleutel in uw hand hebt. In het rijkelijk ingerichte interieur gaan luxe materialen en vakmanschap hand in hand met puurheid en elegantie. het ruim bemeten interieur verschaft de luxe van rust en ruimte - op elk van de drie zit rijen. De sfeer van rustige afzondering wordt geaccentueerd door in het oog springen details, zoals het vleugelvormige bedieningspaneel, dat ge´nspireerd is door de high-end versterkers. Andere accenten vormen de bedieningspanelen met diamantstructuur en het prachtig omlijste midden display met touchscreen in tabletformaat, dat een prominente plaats inneemt op de middenconsole. De CleanZone technologieŰn filteren schadelijke gassen en deeltjes uit de lucht, zodat u uw passagiers ruim kunnen ademhalen, zelfs in vervuilde steden.

 

XC90 Uitvoeringen

XC90 Specificaties (Benzine)

XC90 Specificaties (Diesel)

XC90 Prijslijsten en Brochure

XC90 Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen! 

Ervaar de Volvo XC90 nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.
Op zoek naar een gebruikte XC90? Wij hebben meerde XC90 occasions op voorraad.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo XC90 uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de Volvo V90 Cross Country en Volvo XC60. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met ÚÚn van onze vestigingen.

Gebruikte XC90 zoeken

Meer occasions zoeken