Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

De nieuwe Volvo XC60

Met een dynamisch, perfect gemaakt en elegant ontwerp is de XC60 een auto met een krachtige uitstraling. Aan de prachtig vormgegeven details ziet u direct dat het een Volvo is. De scherpe lijnen en rondingen van de motorkap geven een krachtige en verfijnde indruk. Grote velgen en uitgesproken wielkasten benadrukken de sportiviteit en de mogelijkheden van de auto. U ziet meteen dat dit een auto is die niet bang is voor een beetje avontuur. Led-koplampen met opvallende T-vormige dagrijverlichting creëren een onmiskenbare indruk, dag of nacht. De achterlichten vloeien naadloos over in de achterklep en benadrukken de kracht van de auto. In elk detail van de XC60 schuilt het unieke Scandinavische karakter.

Prijslijst bekijken

Vraag nu uw proefrit aan

De XC60 beschikt over alle kwaliteiten van goed Scandinavisch design - subtiel maar toch zelfverzekerd, overzichtelijk en fraai. Dit is een auto die staat voor evenwicht en kracht. En profil accentueren de motorkap, opkomende zijraamlijsten en de scherpe hoeken van de achterklep de dynamische aard van de auto. Van dichtbij wordt het gespierde, eigentijdse karakter van de auto benadrukt door scherpe lijnen en vormgegeven zijpanelen. Waar je ook kijkt, het is altijd puur genieten. De XC60 is een auto waar u zich met recht de trotse eigenaar van voelt, een auto die nooit verveelt. Zodra u plaatsneemt in de XC60 hebt u de controle. Controle over alles waarmee de auto u kan helpen en controle over uw reis. Van uw zitpositie tot aan de manier waarop u communiceert met het navigatiesysteem.


Volvo XC60 2018 - De nieuwe Volvo XC60 bij Van Roosmalen

De XC60 is gemaakt voor plezier. Elke rit in uw auto moet plezierig zijn, ongeacht hoe lang uw reis ook is. Daarom is de XC60 ontworpen. Om u een inspirerend en zelfverzekerd gevoel te geven tijdens uw reis. Een auto die u gevoel van controle geeft, waarin u wordt ondersteund door technologie en waarin alle interacties als vanzelf gaan. Dankzij de sterke, lichtgewicht constructie en het geavanceerde ophangingssysteem, van het chassis vonden we de juiste balans tussen comfort en controle. Het gaf Volvo de gelegenheid een auto te ontwerpen met geweldige bestuurdersfeedback maar die u ook tijdens langere ritten urenlang fris houdt. Ervaar de XC60-beleving met het dynamische bedieningsgemak, voor voortreffelijk comfort en een kalm, rustgevend interieur. Met stoelen die gevormd zijn naar het menselijk lichaam, stille motoren en uitmuntende audiosystemen die u laten genieten van uw favoriete muziek zoals de artiest van het heeft bedoeld; het interieur van de XC60 is een paradijs. Dit is Volvo's benadering van rijplezier.

 

XC60 Uitvoeringen

XC60 Specificaties

XC60 Prijslijst en Brochure

XC60 Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen

Ervaar de Volvo XC60 nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op. Op zoek naar een gebruikte XC60? Bekijk ons occasionoverzicht.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo XC60 uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de XC40,  V90 Cross Country en de XC90. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.