Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo XC40

De Volvo XC40 is de ideale auto voor het stadsleven. De XC40 is ontworpen rondom u. U hebt de controle. Ervaar het gevoel van vertrouwen en controle tijdens elke rit. Met het soepele rijgedrag en de hoge zit heeft u de touwtjes in handen. Geniet van een wendbare, energieke respons als u aan het stuur zit. Bovendien stemt u de responsiviteit van de XC40 gemakkelijk af met de selecteerbare rijmodi. Het vermogen wordt door middel van een zeer efficiënte en soepele transmissie overgebracht naar de weg. Dankzij de grote bodemvrijheid, grote velgen en XC-afmetingen heeft de Volvo XC40 een krachtige uitstraling. 

Prijslijsten bekijken

Proefrit aanvragen


Met de XC40 stijgt u boven het alledaagse uit

De Volvo XC40 zorgt dankzij de hoge zitpositie voor een uitstekend zicht en gevoel van controle. U stijgt letterlijk boven het alledaagse uit. De intuïtieve technologie maakt uw leven minder ingewikkeld. Het centrale touchscreen is gebruiksvriendelijk en zó responsief dat u het zelfs kunt bedienen als u handschoenen draagt. Onder alle lichtomstandigheden blijft het centrale scherm en het bestuurdersdisplay gemakkelijk te zien en te bedienen. De Pilot Assist-technologie maakt het rijden in druk verkeer minder vermoeiend. De Pilot Assist helpt u om een vooraf ingestelde afstand te houden van het voertuig dat voor u rijdt en voert indien nodig kleine stuurcorrecties uit om de XC40 binnen de lijnen van de rijbaan te houden bij snelheden tot 130 km/h.De Volvo XC40 is voorzien van veel praktische en veelzijdige functies zodat u alles wat u wilt gemakkelijk kunt meenemen. Dankzij de elektrische bedienbare achterklep met handsfree functie laadt u uw bagage in de XC40 gemakkelijk en snel in en uit. Moet u onhandige of grote bagage meenemen? Dan biedt de inklapbare, uitneembare bagageruimtevloer uitkomst. Mocht dat nog niet voldoende ruimte creëren, klap dan de rugleuning van de achterstoelen omlaag met één druk op de knop. Waardevolle items kunt u buiten het zicht en vergrendeld opbergen onder de bagageruimtevloer van de Volvo XC40. 

Binnenkort in de showroom.


Ervaar de Volvo XC40 uzelf

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo XC40? Meld u aan voor een proefrit en probeer hem zodra hij in de showroom staat! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo XC40 in Tilburg, Best, Den Bosch, Waalwijk, Hapert en Helmond.

 
 
 
 
 
 
 


De Volvo XC40 staat binnenkort in de showroom! Zodra het zover is nemen wij contact met u op om een proefrit in te plannen wanneer het u uitkomt.
Vertel mij meer over de Volvo XC40

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze klantadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


XC40 specificaties en uitvoeringen

XC40 Uitvoeringen

XC40 Specificaties

XC40 Prijslijst en Brochure


Volvo XC40 Private Lease

De nieuwe Volvo XC40 is nu ook te bestellen met private lease! Voor € 549 per maand rijdt u al een Volvo XC40. Configureer uw XC40 en bekijk direct het maandtarief.

XC40 Private Lease