CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

CORONA UPDATE: Wij staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Bekijk hier onze maatregelen (video).

Volvo V90

De Volvo V90 is gecreëerd voor een wereld die vraagt om veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan elegantie en verfijning. Van de fraaie, strakke lijnen van het exterieur tot het ruimtelijke, lichte interieur. Dit is een estate die krachtige looks combineert met dagelijkse bruikbaarheid. De V90 is uitgerust met innovatieve technologie met slechts één doel: uw leven makkelijker maken. En met slechts één principe: alles moet eenvoudig te bedienen zijn. Een groot touchscreen betekent dat we het aantal knoppen tot een minimum hebben weten te beperken, in staand formaat zodat het lezen en doorzoeken van kaarten nog eenvoudiger wordt. De Run-off road Mitigation is 's werelds eerste innovatie die u helpt om bij te sturen wanneer u van de weg dreigt te raken en houdt u op de juiste koers. Dit is de technologie waarin de mens centraal staat. Technologie die voor u werkt.

Prijslijsten en Brochure

Vraag nu uw proefrit aan

De Volvo V90, een auto om trots op te zijn


Het strak vormgegeven exterieur herbergt een chassis dat de perfecte combinatie vormt van precisie in bediening en weldadig comfort. De voorwielophanging met "double wishbone"-ontwerp en de integrale as ophanging achter geven u volledige controle over de beweging van de auto. Het optionele actieve chassis met luchtvering achter beschikt over verschillende instellingen die u aan uw eigen stemming of de weg kunt aanpassen. Deze houdt de auto in topvorm, ongeacht de lading. De stoere lijnen belichamen stevigheid en sterkte, de details zijn subtiel en karakteristiek. Deze combinatie aan kwaliteiten maken de V90 een echt moderne Volvo. De hoek van de achterruit zorgt voor dynamiek en de grote led-achterlichten, met hun slanke verticale vorm, zijn zowel eigentijds als klassiek Volvo. Een estate met stijl en voorkomen. Een auto om trots op te zijn.

In de Volvo V90 reist iedereen eersteklas, waar u ook zit. Want de in de V90 heeft u uw privé-lounge, een plek waar comfort en luxe samenkomen met technologie en vakmanschap. Het begint allemaal bij de voorstoelen. Speciaal gevormd naar het menselijk lichaam, bieden deze een uitstekende ondersteuning en een verscheidenheid aan instellingen. Iedereen kan zijn ideale zitpositie vinden. Optionele ventilatie en de massagefuncties bieden zelfs nog meer comfort. De vorm van de rugleuningen biedt de passagiers achterin meer ruimte. De achterstoelen zijn ontworpen om u te verwennen en te ondersteunen. De optionele vier-zone climate control, intrekbaar zonneschermen en individueel regelbare verwarmbare zitplaatsen achterin zorgen voor een extra gevoel van luxe.Ervaar de V90

Bent u nieuwsgierig naar de Volvo V90? Kom langs en ervaar hem! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan. Vind uw Volvo V90 nu in Tilburg, Best, Den Bosch, Hapert en Helmond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 We gebruiken uw gegevens alleen voor de opvolging van uw vraag of verzoek. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid. Na versturen ontvangt u een bevestigingsmail.
*Vraag naar de voorwaarden

Vertel mij meer over de Volvo V90

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en nemen graag met u de mogelijkheden door, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Stel een vraag

Offerte aanvragen


V90 specificaties en uitvoeringen

V90 Uitvoeringen

V90 Specificaties


Volvo V90 Occasion

Bij Van Roosmalen vindt u een groot aanbod van de Volvo V90. Bekijk het gehele aanbod of zoek per vestiging.

Alle V90 occasions bekijken


Of bekijk het aanbod per vestiging:
Volvo V90 Tilburg
Volvo V90 Best
Volvo V90 Den Bosch
Volvo V90 Helmond
Volvo V90 Hapert