Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Volvo V90

De Volvo V90 is gecreëerd voor een wereld die vraagt om veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan elegantie en verfijning. Van de fraaie, strakke lijnen van het exterieur tot het ruimtelijke, lichte interieur. Dit is een estate die krachtige looks combineert met dagelijkse bruikbaarheid. De V90 is uitgerust met innovatieve technologie met slechts één doel: uw leven makkelijker maken. En met slechts één principe: alles moet eenvoudig te bedienen zijn. Een groot touchscreen betekent dat we het aantal knoppen tot een minimum hebben weten te beperken, in staand formaat zodat het lezen en doorzoeken van kaarten nog eenvoudiger wordt. De Run-off road Mitigation is 's werelds eerste innovatie die u helpt om bij te sturen wanneer u van de weg dreigt te raken en houdt u op de juiste koers. Dit is de technologie waarin de mens centraal staat. Technologie die voor u werkt.

Prijslijst bekijken

Vraag nu uw proefrit aan

Volvo V90 - Model, specificaties, uitvoeringen en opties
Het straks vormgegeven exterieur herbergt een chassis dat de perfecte combinatie vormt van precisie in bediening en weldadig comfort. De voorwielophanging met "double wishbone"-ontwerp en de integrale as ophanging achter geven u volledige controle over de beweging van de auto. Het optionele actieve chassis met luchtvering achter beschikt over verschillende instellingen die u aan uw eigen stemming of de weg kunt aanpassen. Deze houdt de auto in topvorm, ongeacht de lading. De stoere lijnen belichamen stevigheid en sterkte, de details zijn subtiel en karakteristiek. Deze combinatie aan kwaliteiten maken de V90 een echt moderne Volvo. De hoek van de achterruit zorgt voor dynamiek en de grote led-achterlichten, met hun slanke verticale vorm, zijn zowel eigentijds als klassiek Volvo. Een estate met stijl en voorkomen. Een auto om trots op te zijn.

Volvo V90 - Model, specificaties, uitvoeringen en opties

In de Volvo V90 reist iedereen eersteklas, waar u ook zit. Want de in de V90 heeft u uw privé-lounge, een plek waar comfort en luxe samenkomen met technologie en vakmanschap. Het begint allemaal bij de voorstoelen. Speciaal gevormd naar het menselijk lichaam, bieden deze een uitstekende ondersteuning en een verscheidenheid aan instellingen. Iedereen kan zijn ideale zitpositie vinden. Optionele ventilatie en de massagefuncties bieden zelfs nog meer comfort. De vorm van de rugleuningen biedt de passagiers achterin meer ruimte. De achterstoelen zijn ontworpen om u te verwennen en te ondersteunen. De optionele vier-zone climate control, intrekbaar zonneschermen en individueel regelbare verwarmbare zitplaatsen achterin zorgen voor een extra gevoel van luxe.

V90 Uitvoeringen

V90 Specificaties (benzine)

V90 Specificaties (diesel)

V90 Prijslijst en Brochure

V90 Veelgestelde vragen

Laat u overtuigen

Ervaar de Volvo V90 nu bij een van onze vestigingen. Vraag een proefrit of offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Toch nog twijfels?

Nog niet helemaal zeker of de Volvo V90 uw ideale auto is? Bekijk dan ook eens de Volvo V60 en de Volvo S90. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze vestigingen.